Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Atatürk Üniversitesi’nden gençlere davet…

Yayınlanma:
ABONE OL
Atatürk Üniversitesi’nden gençlere davet…

“ADI GİBİ ÖNCÜ, HAYATIN HİZMETİNDE, HEP İLERİYE…”

Birkaç gün içinde üniversite tercihlerini yaparak hayatlarının önemli kararlarından birini verecek olan sevgili gençler Atatürk Üniversitesi ve Erzurum sizleri hayatı paylaşmaya, huzura, güvene, kaliteli bir eğitime davet ediyor.

Atatürk Üniversitesi “Adı gibi öncü, hayatın hizmetinde, hep ileriye” sloganı, yeni nesil üniversite hedefi ile yeni kurulmuş bir üniversitenin heyecanını taşırken, 61 yıllık tecrübesi, kurumsal kimliği, geçmişinden gelen önemli başarıları, vatan millet sevgisiyle yetiştirdiği öğrencileri, kendini ispatlamış eğitim sistemi ile sizlere dünya ile rekabet edebilecek eğitim ortamı sunmaktadır.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

Atatürk Üniversitesi akademik ve fiziki imkânlarıyla, modern araç, gereçlerle donatılmış dershane, laboratuvar, bilişim ve teknolojik altyapısı, sosyal imkânları, sosyal etkinlikleri, öğrenci memnuniyeti, yüksek eğitim seviyesi ile ülkemiz ve dünya üniversiteleri arasında önemli bir yer edinmiştir.

Atatürk üniversitesi; ülkemizin en iyi kampüslerinden birinde çok çeşitli sosyal, kültürel, sportif yaşam alanlarına sahip olma avantajıyla geleceğinizi kurmak için alacağınız kaliteli eğitimin yanı sıra tam bir öğrenci, huzur ve güven şehri olan Erzurum ile birlikte sizlere huzurlu, güvenli ve ideal bir eğitim ortamı sunacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Sevgili gençler; biz Atatürk Üniversiteliler üst yönetiminden öğretim üyelerine, asistanlarından bütün çalışanlarına kadar evinizdeki güven, huzur ve rahatlığı yaşayacağınız bir şehirde ve ülkemizin en iyi üniversitelerinden birinde sizleri hayata ve geleceğe hazırlamak için ilk günün heyecanıyla beklediğimizi bilmenizi istiyoruz.

Öte yandan üniversitemiz özellikle sağlık eğitimi ve sağlık hizmetleri alanında çok saygın ve etkin bir konuma sahiptir. Bu sebeple sağlık alanında eğitim almak isteyen gençlere güçlü eğitim kadrosu, teknolojik alt yapısı, laboratuvarları, modern cihazlarla donatılmış klinikleri ile çalışmaktan gurur duyduğum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini tercih etmelerini öneriyorum.

AHMET BERHAN YILMAZ

author avatar
Ahmet Berhan Yılmaz

İlgili Haberler

25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!
Yazarlar
23 Mart 2024
25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!

Ay Tutulmasından tam 1 gün sonrası yani 26 Mart haftanın en yoğun günü olup bugünde olumsuz hava şartları ve kazaları çoğalabilir. 31 Martta da zayıf fay hatlarında şiddetli depremler artabilir. 31 Martta depremlerin haricinde şiddet ve terör olayları da artabilir. 25 Marttaki Ay Tutulması Terazi burcunda -1 katsayısında olup en çok Natal Güneşi İkizler ve […]

Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”
Belediye
22 Mart 2024
Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”

İstanbul’u bekleyen deprem riski için atılan adımları ve kentsel dönüşüm tartışmalarını işin uzmanı değerlendirdi. Türkiye, deprem kuşağında olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalmaya devam ederken deprem uzmanlarında sık aralıklarla uyarılar gelmeye devam ediyor. Özellikle de İstanbul’da beklenen olası deprem riski milyonlarca kişi açısından korkuya neden oluyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine günler kala belediye başkan adaylarının da gündemi deprem. Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminden şikâyetçi olan İstanbullunun […]

HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR
Yazarlar
19 Mart 2024
HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR

Alev Alatlı:  “İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal olarak suçsuzdur ama yaptığı iş helal değildir. Keza raf ömrünü uzatmak için ekmeğin içine kanserojen madde koyan fırıncının yaptığı ambalajın üzerine koyduğu sürece yasal dolayısıyla suçsuzdur, ama helal değildir. Bir kalem darbesiyle atar ergenleri sokağa döken yazar, alevler afakı sardığında suç mahallinde değilse, olayları […]

18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!
Yazarlar
16 Mart 2024
18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!

22 Mart Ay Tutulmasından 3 gün öncesi haftanın en yoğun günü olup bu günde Ay, Merkür, Mars, Uranüs ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Bilhassa Mars Transiti İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkileyebilir. İkizler burcu her türlü iletişim ve ulaşımı sembolize ettiğinden 22 Martta iletişim kazaları ve olumsuz hava şartları oluşabilir. Uranüs Transiti de yer altını […]