Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bu gidişle Fenerbahçe bu sene 4. yıldızı takamayacak!

Yayınlanma:
ABONE OL

Haber: Adem Giden

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta maçında evinde ezeli rakibi Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonucu sarı lacivertliler için kabus, cimbomlular için ise adeta bir galibiyet gibiydi. Fenerbahçe’de kötü gidişat, Kadıköy’deki berabere skor ile bir adım öteye taşınmış oldu.

Galatasaray20 şampiyonluğu ile Süper Lig’i en çok kazanan takım.  19 şampiyonluk ile Fenerbahçe Süper Ligde kupa kaldıran takımlar arasında 2. sırada.  Bu sezon 15. şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş ise Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından üçüncü sırada. Trabzonspor, 1976, 1977, 1979, 1980, 1981, 1984 yıllarında 6 kez Süper Lig Kupası’nı alarak Karadeniz’de müzesine götüren en başarılı Anadolu takımı olmaya hak kazandı. 2010 yılında da bir ilk oldu ve Bursaspor, Fenerbahçe’yi geride bırakarak ligi kazanan ikinci Anadolu takımı olarak kayıtlara geçti.

Fenerbahçeli taraftarlar, bu sene olağanüstü çaba göstererek 20. lig şampiyonluğunu, dolayısıyla 4. yıldızlarını kutlamak istiyor. Ancak mevcut gidişatta bir değişiklik olmaz ve Galatasaray bu sene de şampiyon olursa 5. yıldız yolculuğuna çıkmış olacak, sarı lacivertlilerin yıldız hevesini bir sene daha erteleyecek.

DERBİDEN AYRINTILAR…

Derbinin ilk tehlikeli atağı Galatasaray’dan geldi. Linnes’in pasıyla ceza sahasına sağ çaprazdan giren Gomis’in şutu yandan auta çıktı. 20. dakikada da sol kanattan üst üste çalımlarla kendisine şut pozisyonu yaratan Rodrigues’in vuruşu kalecide kaldı. Fenerbahçe 23’te Soldado ile pozisyon yakalarken Serdar’ın yerdeyken yaptığı müdahale tehlikeyi önledi.

Dakikalar 34’ü gösterirken Mehmet Ekici’nin kaptırdığı topla hızlı atağa çıkan Feghouli topu Gomis ile buluşturdu. Ama Gomis’in sağ çaprazdan şutu yine kaleyi bulmadı. Fenerbahçe’nin 41. dakikada Mehmet Ekici ile yakaladığı pozisyonda direk dibinde Muslera çok başarılı bir kurtarış yaparken ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Galatasaray ikinci yarının başında da mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. 48. dakikada savunma arkasına atılan uzun pasta topla buluşan Rodrigues’in şutu kaleciden döndü. Dönen topu Gomis kaleye gönderdi ama son anda ayak koyan Neustaedter golü önledi. 60’ta da Nagatomo’nun uzaktan şutunu kaleci çıkardı dönen topu Feghouli kaleye göndermek istedi ama top yan ağlarda kaldı.

65’te Dirar’ın sağ kanattan ortasında Alper’in vurduğu kafada Muslera iyi yer tutan isim olurken 71’de yine Alper’in vuruşunda bu kez ayak koyan isim Maicon’du. 81’de Giuliano’nun yakaladığı pozisyonda Muslera önde yakalanmasına rağmen başarılıydı.

Galatasaray 84. dakikada ise önemli bir fırsattan yararlanamadı. Linnes’in  ortasında topla ceza sahası yayında buluşan Belhanda’nı şutu kalecide kaldı. 86’da Fernandao’nun yakaladığı tehlikede Muslera başarılı olan isimdi. 89’da ise Galatasaray’a bu kez direk izin vermedi. Gomis’in yerde kalmasıyla kazanılan serbest vuruşta Maicon’un vuruşu direğe çarpıp auta çıktı. 90+4’te ise Galatasaray inanılmaz bir pozisyondan daha yararlanamadı. Gomis’in ceza sahasındaki pasında bomboş durumda topla buluşan Tolga’nın şutunu kaleci iki hamlede önleyince derbi 0-0 sonuçlandı.

STAT: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Kemal Yılmaz, Ümit Öztürk
FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Dirar (Fernandao 72), Mehmet Ekici (Alper 60), Giuliano, Soldado (Valbuena 77)
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar, Maicon, Fernando (Donk 59), Selçuk (Tolga 74), Feghouli (Sinan 82), Rodrigues, Belhanda, Gomis
SARI KART: Dirar, Skrtel / Fernando, Serdar, Maicon

 

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]