Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İstanbul, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul, dünyanın önemli sporcularının boy göstereceği bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası 18 Şubat’ta TAF Atletizm Salonu’nda yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi Spor İstanbul ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası bu yıl beşinci kez düzenleniyor. Avrupa Atletizm Birliği Permit kategorisinde ikinci kez düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası 18 Şubat 2018 tarihinde Ataköy’de bulunan Türkiye Atletizm Federasyonu Atletizm Salonu’nda gerçekleşecek.

”Dünyanın Hızı İstanbul’da” sloganı ile düzenlenecek Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası’nda, Olimpiyat Oyunları’nda, Dünya Atletizm Şampiyonası’nda ve Avrupa Şampiyonaları’nda derece alan tanınmış sporcular yarışacak.

20 ÜLKEDEN 100 SPORCU MADALYA İÇİN YARIŞACAK

Uluslararası takvimde yer alan yarışlar, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Yarışma Talimatına, Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) yarışma kurallarına ve statüde belirtilen özel hükümlere uygun olarak organize edilecek.

Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Ukrayna, Romanya, Çekya, Hırvatistan, Kenya, Etiyopya, Kanada, Slovenya, Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hollanda başta olmak üzere 20’ye yakın ülkeden 100’den fazla sporcu madalya için ter dökecek.

Londra’daki 200 metre finalinde Dünya Şampiyonu olan rekortmen Türk atlet Ramil Guliyev’in de yarış günü izleyici olarak katılım göstereceği Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası’nda 200 gönüllü görev alacak. Etkinlik saat 15.00’te başlayacak.

18 ŞUBAT 2018 YARIŞ PROGRAMI

15.00: 60 Metre Kadınlar                                           16.45: 400 Metre Kadınlar
15.30: 60 Metre Erkekler                                           17.00: 400 Metre Erkekler
16.00: Uzun Atlama Erkekler                                     17.10: Üç adım Atlama
16.10: 60 m Engel Kadınlar                                        17.15: 1500 m Kadınlar
16.15: Gülle Atma Erkekler                                        17.30: 1000 m Erkekler
16.30: 3000 m Erkekler                                               17.42: 60 m Final Kadınlar
16.40: Yüksek Atlama Kadınlar                                  17.52: 60 m Final Erkekler

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]