MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Spor, Toplum » Uzman Ceren Sakin: “Outdoor spor ya da kamp yaparken doğaya uyum şart”

Uzman Ceren Sakin: “Outdoor spor ya da kamp yaparken doğaya uyum şart”



Türkiye’nin dört bir yanında verdiği seminerlerle ve tüm koltukları doldurduğu konferans salonlarıyla adını duyuran ünlü doğa bilimci ve Feng Shui uzmanı Ceren SAKİN, 2018 yılı Şubat ayı itibariyle AVFEST Dergisi’nde yazmaya başlıyor. Ünlü Feng Shui uzmanı yazılarında doğa tutkunlarına, avcılara, balıkçılara ve outdoor sporculara önemli tüyolar verecek.

Outdoor spor ya da kamp yaparken doğaya uyum şart

Doğanın her derde deva olduğunun ve özellikle doğada zaman geçirenlerin mutlak uyum içerisinde olmaları gerektiğini söyleyen Ceren Sakin, klasiklerden uzaklaşmanın ve doğayı her yönüyle kullanmanın zamanının geldiğini ifade ediyor ve doğada bulunan velinimetlerden sonuna kadar faydalanmanın tüyolarını vereceğini belirtiyor.

Özellikle avcı bir toplumdan gelen Türklerin geçmiş dönemde doğayı her yönüyle değerlendirdiğini ve bu sayede doğru avlanma stratejilerini oluşturduklarına dikkat çeken Sakin, doğa ile iletişim ve doğru planlama ile başarının katlanarak büyüyeceğinin de altını çiziyor.

Feng Shui uzmanı yanı sıra okurlarıyla, doğadan hayata uyarlanabilecek ve bu sayede yaşam dengesindeki enerjinin en üst seviyeye ulaşmasını sağlayacak türden birikimlerini de paylaşacak.

📆 27 Aralık 2017 Çarşamba 15:10   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR