MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Toplum » Gazeteci Ali Tarakçı’nın silahla yaralanması olayına karışan 3 kişi yakalandı

Gazeteci Ali Tarakçı’nın silahla yaralanması olayına karışan 3 kişi yakalandı



Gazeteci Ali Tarakçı’nın geçtiğimiz günlerde silahla yaralanması olayına karıştıkları ileri sürülen 3 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Emniyet kaynaklarına göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gazeteci Ali Tarakçı’nın, 20 Kasım Pazar günü Esenyurt’ta trafikte tartıştığı kişilerce silahla vurulmasına ilişkin çalışma başlattı.
Olayın gerçekleştirildiği bölgedeki tün güvenlik kamera kayıtlarını tek tek inceleyen polis, şüphelileri tespit etti. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren 3 şüphelinin içinde olduğu aracı T.E’nin kullandığını, V.K’nın ise gazeteci Tarakçı’ya silahla ateş açtığını belirleyen polis, Esenyurt’ta opersyon düzenledi. Polis ekipleri operasyonda, şüphelilerden R.Y. ve T.E’yi aynı gün, V.K.’yi ise bu sabah saatlerinde suç aleti silahlarla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
Yakalanan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

20 Kasım’da aracıyla seyreden gazeteci Tarakçı, Esenyurt’ta trafikte tartıştığı kişilerce silahla vurulmuştu.

📆 22 Kasım 2017 Çarşamba 12:25   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.