MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Ataşehir, Genel, Manşet, Toplum » Serviste ve şoför üzerinde yapılan aramada bonzai ele geçirildi

Serviste ve şoför üzerinde yapılan aramada bonzai ele geçirildi



Servis şoförünün üzerinden bonzai çıktı.

İstanbul Ataşehir’de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu kontrollerinde, bir okul servisi şoförünün ayakta durmakta zorlandığını fark edildi. Bunun üzerine serviste ve şoför üzerinde yapılan aramada bonzai ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ataşehir’de okul önlerinde uygulama yapan Mobil Okul Timi (MOT), yol kenarında bekleyen okul servisini denetledi. Denetlemeler sırasında polis ekipleri, servis şoförünün ayakta durmakta zorlandığını fark etti. Bunun üzerine araçta arama yapan ekipler şoför koltuğu üzerinde beyaz kağıda sarılı 0.1 gram bonzai ele geçirdi.

Daha önce de uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak suçundan kaydı bulunduğu öğrenilen 32 yaşındaki okul servisi şoförü Servet G., gözaltına alındı.

Şoför olarak turizm firması tarafından işe alınan Servet G.’nin, firmaya verdiği evrakta sabıkasız göründüğü bildirildi. Uyuşturucu kullanmak suçundan poliste kaydı olan Servet G.’nin, mahkumiyeti bulunmadığı için sabıkasız göründüğü öğrenildi. Bağlı olduğu firma ise Servet G.’nin işine son verdi.

📆 12 Ekim 2017 Perşembe 13:13   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR