Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Keskin, FETÖ davalarının takipçisi olacağız

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin 15 Temmuz hain darbe gecesi girişimi gecesi Taksim Meydanı’na işgal girişiminde bulunan 99 şüphelinin yargılandığı duruşmayı takip etti ve duruşma sonrası basın açıklamasında bulundu.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Taksim Meydanı’na işgal girişiminde bulunan 99 şüphelinin yargılanmaya başlandığı ilk duruşmayı takip etti.

Silivri’deki duruşması sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Türkiye siyasi tarihine baktığımızda geçmişte yapılan darbelerle yeterli derecede yüzleşemediğimiz için maalesef 15 Temmuz’u yaşadık. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyoruz. Bugün Sultanbeyli ilçe başkanımız Ali Sevinç’le birlikte darbeci hainlerin duruşmasına katılmak ve şehit ailelerimize destek vermek için buradayız.” diye konuştu.

Bu davalar sürerken şehit ailelerinin ve gazilerin yalnız bırakılmaması gerektiğini ifade eden Başkan Keskin, “Sanık sandalyesinde oturanların rahat tavırları, pişman olmamış hallerive kendilerini haklı olarak görmeleri müştekilerimizi ciddi anlamda rahatsız eder. İşte o nedenle onların yalnız bırakılmaması gerekiyor. Bizler de bunun için buradayız. Bu anlamda İstanbul’a ve İstanbul’daki büyüklerimize teşekkür ediyoruz, onların organizesiyle buraya gelerek şehit ailelerimize ve gazilerimize moral veriyoruz.” dedi.

Milletimizin bu davaları takip etmesini rica eden Başkan Keskin, “İşgal girişimine katılan kim varsa inşallah ağır cezayı alsınlar ki bir daha böyle bir hainliğe kimse yeltenmesin. Bizler bu davaları takip ediyoruz ve takip etmeye de devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç ise, “Türkiye’de bu işgal hareketini başlatan terör örgütü yarın dünyada başka ülkelerin de başına bela olacak. Ve olmaya da devam ediyor. Dolayısıyla bizler bugün şehitlerimiz ve gazilerimiz için buradayız. Allah şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Gazilerimize acil şifalar versin. Şehit yakınlarımıza sabırlar diliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Duruşmayı Sultanbeyli Belediyesi Başkan Danışmanı Gülten Terzi, AK Parti Sultanbeyli Kadın Kolları Başkanı Fadime Aydın ve beraberindeki heyet takip etti.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]