Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP istanbul İl Başkanı Canpolat miting programını açıkladı

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, yarın İstanbul’a ulaşacak olan adalet kortejinin İstanbul programı ve Pazar günü yapılacak miting programıyla ilgili güvenlik önlemleri ve yapılan hazırlıkları açıkladı.

CHP  İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, yarın  İstanbul’a ulaşacak olan adalet kortejinin  İstanbul programı ve Pazar günü yapılacak miting programıyla ilgili güvenlik önlemleri ve yapılan hazırlıkları açıkladı. Canpolat, ayrıca  Kılıçdaroğlu’nun Pazartesi günü  Enis Berberoğlu’nu ziyaret edeceğini söyledi.

 

CHP  Milletvekili  Enis Berberoğlu’nun MİT tırlarının durdurulması davasında tutuklanmasının ardından  CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nun  Ankara’dan  İstanbul’a başlattığı adalet yürüyüşünde sona yaklaşılırken,  CHP  İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat,  CHP Lideri  Kılıçdaroğlu ve adalet yürüyüşünün  İstanbul sınırlarındaki programı ve 9 Temmuz’da  Maltepe’de yapılacak olan adalet mitingiyle ilgili açıklama yaptı.

 

Yürüyüşle ilgili bilgileri paylaşan Başkan Canpolat, “Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Temmuz Cuma saat 09.00’da  Gebze’de konakladıkları noktadan yürüyüşüne başlayacak. Genel Başkanımız  Kılıçdaroğlu yarın saat 11.00 – 11.30 saatleri arasında  Çayırova mevkiinde bulunan  İstanbul yazılı trafik levhasının önünden geçerek  İstanbul sınırlarına giriş yapmış olacak. Öğle yemeği molamızı ise yarın saat 12.00’de  Pendik Şifa Mahallesi’nde bulunan bir otopark alanında gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız yarın yürüyüşünü Tuzlaspor Stadyumu’na yakın bir bölgede noktalayacak ve gece burada konaklayacak. 8 Temmuz Cumartesi günü ise sabah saat 07.00’de yürüyüş başlayacak ve daha sonra  Pendik Batı Mahallesi’ndeki 15 Temmuz Şehitler Camii’nin yanında bulunan alanda öğle yemeği molası gerçekleştirilecek. Genel Başkanımız  Kılıçdaroğlu’nun 8 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştireceği yürüyüş  Kartal Dragos sahilinde sona erecek. Genel Başkanımız Cumartesi gecesi  Kartal Dragos Sahili’nde hazırlayacağımız alanda konaklayacak” dedi.

 

“Adalet isteyen herkes burada olacak”

 

Son gün  Kartal Sahilden miting alanına yürüneceğini belirten Başkan Canpolat, “Yüzbinlerce kişilik dev kortejin  Maltepe’deki büyük Adalet Buluşması’ndan önceki son durağı burası (Dragos Sahili) olacak. Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de Dragos Sahil’den yaklaşık 3 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirerek  Maltepe Sahili’nde kendisini bekleyen milyonlarla buluşacak. Genel Başkanımız  Kılıçdaroğlu, 25 gün önce herkes için adalet talebiyle başlattığı dünyanın en uzun yürüyüşünü tamamlayarak  Maltepe Sahili’nde ulaşacak ve konuşmasını gerçekleştirecek.  CHP  İstanbul İl Başkanlığı olarak şu ana kadar 11 bin sivil toplum örgütü, meslek odası, siyasi parti ve derneklere davet gönderdik. Pazar günü sendikalar, meslek odaları, kitle örgütleri ve farklı dünya görüşlerine sahip sağdan sola adalet isteyen birçok siyasi parti burada olacağını teyit etti. Öte yandan ÖDP’den  Saadet Partisi’ne kadar geniş bir yelpazede yalnızca adalet isteyen herkes burada olacak” diye konuştu.

 

“Alanda en az 1,5 milyon kişi olacak”

 

Miting alanındaki önlemleri açıklayan Başkan Canpolat, “İstanbul’un 958 mahallesinden  Maltepe’ye araç kaldıracağız. Ulaşımla ilgili hiç kimse problem yaşamayacak. 9 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceğimiz Adalet Buluşması için bu alanda en az 1,5 milyon kişi olacak. Alana girişler saat 15.00’ten itibaren başlayacak. Alana deniz yolu dahil olmak üzere 4 farklı arama noktasından giriş yapılacak. Denizde ve alanın diğer çevrelerinde güvenlik amacıyla sıkı bir çalışma yapıyoruz. Genel Başkanımızın tarihi konuşmasını gerçekleştireceği sahne bu görmüş olduğunuz alanda kurulacak. Sahne 80 metre genişliğinde 20 metre derinliğinde olacak ve üzerinde 2 adet dev LED ekran ile Adalet yazılı bir pano olacak. Yarın geceden itibaren sahne kurulumu başlayacak. Buraya gelecek yurttaşlarımızın sahneyi daha iyi görebilmesi için alanın muhtelif noktalarında 6 adet dev LED ekran ile 6 adet ses sistemi yer alacak. Alanın en hızlı ulaşılabilir noktalarında 4 ambulans noktası hazır bulunacak. 3 ayrı noktada seyyar tuvaletler kurulacak. Alanda 2 adet bebek bakım çadırı ve yaşlı ya da hastaların dinlenebilmesi için çadırlar olacak. Alanın giriş kapılarına yakın yerlerde 30 adet çadır kurulacak ve bu çadırlardan t-shirt, yelpaze, bayrak ve şapka dağıtımı yapılacak. 1 milyon su taşıyacak soğuk hava depolu 10 adet tır alanın çevresinde hazır bulunacak” şeklinde konuştu.

 

Kılıçdaroğlu, Pazartesi günü  Enis Berberoğlu’nu ziyaret edecek

 

Bütün tedbirlerin alındığını kaydeden Canpolat, “Basın mensupları için şu görmüş olduğunuz alanda 40 metre uzunluğunda iki ayrı bölümden oluşan bir basın tribünü yer alacak. Bu basın platformunda canlı yayınlar için mini stüdyo alanları kurulacak. Canlı yayın araçları basın platformunun hemen arkasındaki alana yerleşecek. Hiçbir provokasyonun yaratılmasına izin vermeyecek biçimde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Güvenlik önlemleri hem emniyetin titiz çalışması hem de partililerimiz tarafından en geniş şekilde alınacak. Pazar günü 5 bine yakın partilimiz alanda görevli olacak. Alanda hiçbir partinin logosu, flaması olmayacak. Burada bir tek adalet logosu olacak” açıklamasında bulundu.

 

CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, ayrıca  Kemal Kılıçdaroğlu’nun Pazartesi günü  Maltepe Cezaevi’nde  Enis Berberoğlu’nu ziyaret edeceğini söyledi. Yapılan açıklamaların ardından Canpolat ve beraberindekiler alanı gezerek çalışmaları inceledi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]