Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İBB önünde, gençler demokrasi nöbeti tutuyor

Yayınlanma:
ABONE OL

İBB Gençlik Meclisi üyeleri, darbe girişimi karşısında tüm vatandaşlar gibi üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Saraçhane’deki İBB binası ve Meclis binası önünde sabaha kadar vatandaşlarla birlikte nöbet tutuyor.

İBB Gençlik Meclisi üyesi gençler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başkanlık ve meclis binalarını ele geçirmek isteyen darbecilere karşı mücadele etti ve dimdik ayakta durdu. Günün 24 saati nöbeti bırakmayan gençler, Cumhurbaşkanı’nın başkomutanlığında tüm milletle beraber destan yazdı. ibb-genclik-nobette

Kalkışmacılar tarafından ele geçirilmeye çalışılan belediye binası, vatandaşların ve gençlerin dik duruşu neticesinde tekrar milletimizin kontrolü altına girdi. Gençler, Cuma gecesi boyunca yoğun mücadele ederek kalkışmacılara karşı özveri ile direndi.

İBB Gençlik Meclisi üyeleri, Cumartesi gününden bu yana hem Saraçhane’de İBB binası ve Meclis binası önünde sabaha kadar vatandaşlarla birlikte nöbet tutuyor hem de halka lokum ve limonata ikramında bulunuyor.

İBB Gençlik Meclisi, milletçe ortaya konulan darbe karşıtı onurlu mücadelede fiilen yer alarak tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

İBB Gençlik Meclisi Kamuoyu Açıklaması

15 Temmuz 2016 gecesi, tarihimizin dönüm noktalarından birini teşkil etmektedir. Kökü dışarıda olan hainler tarafından vatanımıza, milletimize, devletimize ve cumhuriyetimize kast edilmek istenmiştir.

Devlet içerisine sızmış ihanet şebekesinin girişimi ordumuzun büyük çoğunluğunun sağduyusu, hükümetimizin kararlılığı, emniyet güçlerinin üstün gayreti ve milletimizin vatanperverliği sayesinde başarıya ulaşamamıştır.

Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın çağrısına icabet ederek sokakları doldurmuş, vatanına ve devletine sahip çıkmıştır.

Fatih Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına yönelik saldırı sırasında İBB Gençlik Meclisi binası da ayrıca hasar görmüştür.

İBB Gençlik Meclisi olarak, vatanımızı, milletimizi, devletimizi ve cumhuriyetimizi hedef alan darbe girişimini şiddetle kınıyor, söz konusu girişimi gerçekleştiren hainler tarafından şehit edilen asker, polis ve vatandaşlarımız için Allah’tan rahmet, geride kalan aileleri için sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

İBB Gençlik Meclisi

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]