Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

AK Parti Kadıköy’den örnek proje ‘Kadıköy Siyaset Okulu’

Yayınlanma:
ABONE OL

-ak-parti-kadikoy-den-ornek-proje-3AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde başlatılan ve kendi üyelerinin arasından siyasete ilgisi olan ama ilçeyle irtibat kuramamış üyeleri  ‘Kadıköy Siyaset Okulu’yla teşkilata katmak öncelikli hedef.

AK Parti Kadıköy tüm Türkiye’ye örnek olacak bir projeye daha imza attı. İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin göreve geldikten sonra yaptığı farklı çalışmalarla adından söz ettiren AK Parti Kadıköy’de siyaset yeni bir ivme kazanmaya başladı. Türkiye’nin en genç ve aynı zamanda tecrübeli ilçe başkanı AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, önemli bir projenin altına imza atarak siyasete kalite ve ivme katmaya devam ediyor.

İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde başlatılan ve kendi üyelerinin arasından siyasete ilgisi olan ama ilçeyle irtibat kuramamış üyeleri  ‘Kadıköy Siyaset Okulu’yla teşkilata katmak AK Parti Kadıköy’ün öncelikli hedefi.

13 Eylül – 20 Eylül – 4 Ekim tarihlerinde yapılacak olan ve toplam 3 gün 7 oturumdan oluşan ‘Kadıköy Siyaset Okulu’ 13 Eylül Pazar Günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde başladı. Yoğun katılımın olduğu programda bir konuşma yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Av. İsa Mesih Şahin, önemli açıklamalarda bulundu.

-ak-parti-kadikoy-sahin-mesih

“KADIKÖY TEŞKİLÂTIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Başkan Şahin, “Siyasete ilgisi olan ama teşkilatlarla bir şekilde bağ kuramamış olan üyelerimizi teşkilâtımıza katmak ve teşkilâtımızı daha da güçlendirmek amacıyla bu programı hazırladık ve üyelerimizi davet ettik. Programa katılan çok kaliteli ve vizyon sahibi üyelerimiz var. Bu üyelerimizi çeşitli kademelerde görevlendirip Kadıköy teşkilâtımızı daha da güçlendireceğiz inşallah” dedi.

‘Kadıköy Siyaset Okulu’nun ilk oturumda “Modern Toplum ve Siyaset” konusu işlendi, yoğun katılımın olduğu program karşılıklı münazara edilerek Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde keyifli bir şekilde sonlandı..

‘Kadıköy Siyaset Okulu’nun ilk gününde, ikinci konuğu Gazeteci Yazar Süleyman Özışık “Güncel Siyaset” konusunu değerlendirdi. Yoğun katılımın olduğu program, karşılıklı münazara edilerek program keyifli bir şekilde gerçekleşti.

KADIKÖY SİYASET OKULU’NIN KONULARI

Tüm katılımcılara katılım belgesi, program sonunda yapılacak sınavda başarı gösterenlere başarı belgesi verilecektir.

AK Parti Tarihi ve Siyasi Kimliği

Yakın Dönem Türk Siyaset Tarihi

Yerel Yönetimler

Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi

AK Parti İç Politikası

AK Parti Dış Politikası

Sivil Toplum ve Siyaset

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI Türkiye’de özellikle son yıllarda […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]