Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

BEYOĞLU’NDA ÇOCUKLARIN YÜZÜ YAZ SPOR OKULLARIYLA GÜLDÜ

Yayınlanma:
ABONE OL

BEYOĞLU YAZ SPOR OKULLARI İLE HER YAZ ÜÇ BİN ÇOCUK SPORLA TANIŞIYOR

Beyoğlu Belediyesi’nin gelenekselleşen yaz spor okulları her yıl binlerce çocuğu sporla tanıştırıyor. Futboldan voleybola, okçuluktan masa tenisine kadar yedi farklı branşta eğitim alan yaklaşık 3 bin öğrenci, bu yıl da uzman eğitmenler eşliğinde sağlıklı yaşamın kapılarını araladı.

Beyoğlu Belediyesi’nin, çocuk ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak, yaz tatillerini verimli ve aktif geçirmelerini sağlamak için her yaz düzenlediği yaz spor okulları, bu yaz yine eğitim dönemi biter bitmez çocuklar için kapılarını açtı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın çocuklara armağanı olan yaz spor okullarının tamamen ücretsiz olması Beyoğlu’nda binlerce çocuğun ve ailenin yüzünü güldürdü. Beyoğlu Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen yaz spor okullarında çocuklara voleybol, basketbol, yüzme, yelken, masa tenisi, okçuluk ve savunma sporları gibi bir çok alanda eğitimler veriliyor.

UZAKDOĞU SPORLARI İLE RUH VE BEDEN UYUMUNU YAKALIYORLAR
Savunma sporları eğitimi kapsamında çocuklara Karate, Aikido, Muaythai ve Wushu dersleri veriliyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen derslerde kendilerinin korunmayı öğrenen öğrenciler, beden ve ruh uyumu da yakalıyor.

KÜÇÜK DEV ADAMLAR SIKI BİR EĞİTİMDEN GEÇİYOR
Basketbol kurslarında ise hafta içi her gün 09.00 ile 12.30 saatleri arasında eğitim alan küçük dev adamlar, geleceğin basketbol yıldızları arasına girmek istiyor. Sıkı bir disiplinle çalışan çocuklar yaz aylarında hem spor yapıp hem de uzun yıllar sürecek bir spor kariyerinin ilk adımlarını atıyor.

GELECEĞİN VOLEYBOLCULARI YETİŞİYOR
Yaz spor okulları çerçevesinde açılan voleybol kursunda geleceğin voleybolcuları yetişiyor. Hafta içi her gün 13.00 – 14.30 saatleri arasında gerçekleşen eğitimlerde genç sporcular, smaç, manşet, pas atma gibi voleybolun tekniklerini öğrenerek, geleceğin yıldızları arasına katılmak için ter döküyor.
FUTBOLUN MİNİK YILDIZLARI HALI SAHAYA İNDİ

Sütlüce ve Çıksalın Tesisleri’nde gerçekleşen futbol eğitimlerinde çocuklar futbolun inceliklerini Kasımpaşa Spor Kulübü’nün alt yapı antrenörleri tarafından öğreniyor. Haftanın 6 günü futbol antrenmanlarına katılan çocuklar ve gençler, geleceğin futbol yıldızları arasında yer alabilmek için büyük bir mücadele ile çalışıyor.
DERECE YAPIP OLİMPİYATA GİTMEK İÇİN KOŞUYORLAR

Atletizm branşında haftanın her günü Cinderesi Parkı’nda farklı yaş gruplarından çocuklar atletizmin inceliklerinden, teknik yönlerine kadar zorlu eğitimlerden geçiyor. Hedeflerini büyük tutan çocuklar Türkiye dereceleri yapıp olimpiyatlara gidebilmek için yoğun çaba harcıyorlar.

cocuklarin-yuzu-yaz-spor-okullariya-guldu1

MASA TENİSİNE YOĞUN İLGİ
Yaz spor okullarına katılan çocuklar tarafından yoğun ilgi gösterilen branşların başında gelen masa tenisi antrenmanları ise Beyoğlu Fetihtepe Semt Konağı’nda günde üç farklı grup halinde gerçekleştiriliyor. Formalarını giyinip ellerine raket ve toplarını alan çocuklar, profesyonel hocalar tarafından masa tenisinin önemli noktalarını ve kurallarını öğreniyor.

OKÇULUK BEYOĞLU ÇEVRESİNE YAYILIYOR
Okçular Vakfı işbirliğiyle okul sezonunda başlatılan okçuluk eğitimi, yaz spor okulunda da devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi’ne ait Sütlüce ve Piyalepaşa Spor Tesisleri’nde verilen okçuluk eğitimi ile çocuklar, ata sporu olan okçuluğun esaslarını öğreniyor.

Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda eğitim alan yaklaşık 3 bin öğrenciye katılım belgesi verilecek.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]