Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kime Hizmet Kime Kısmet

Yayınlanma:
ABONE OL
Kime Hizmet Kime Kısmet

Başbakan geldi ve gitti, günlerdir şehirde yaşanan hengâme de bu şekilde bitmiş oldu. Bu arada bir kere daha gördük ki bu şehirde başta belediyeler olmak üzere bütün kurumların doğru dürüst çalışması için Sayın Başbakanın Erzurum’a gelmesi gerekiyormuş.

Bu durumda da bir vatandaş olarak insan şunu düşünüyor; bizler bu temizliğe, hizmete layık değil miyiz ki sadece Başbakan gelince birileri koşturmaya, çalışmaya başlıyor.

Hepimiz bilelim ki hizmet Allah Rızası ve halk için olmayınca çok sırıtıyor çok. Üstelik vatandaşın parasının bir günlük gösteriş için bu kadar çarçur edilmesinin vebali büyük, hesabı zordur.

İLGİLİ HABER EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Aslında Sayın Başbakanın da bu durumu bildiği aşikâr, gerçi o bilmese ne olur çünkü Allah her şeyin doğrusunu ve neyin ne amaçla yapıldığını biliyor. Ama ben bu koca şehrin düştüğü, düşürüldüğü bu ikiyüzlü durumu kabullenemiyorum. Yüce Allah bütün bunların hesabını sormayacak mı sanıyoruz?

Haftalardır Sayın Başbakan müjde verecek diye toplumu gaza ve stadyuma getirmeye çalışanlar da ne kadar gereksiz ve anlamsız konuştuklarını gördüler ve acaba hiç utandılar mı?

En azından; bugüne kadar verilenleri ne yaptık ki bundan sonra ne yapalım der insan. Mesela; Sayın Başbakan 2011 için gelen o kadar paranın, yapılan o kadar yatırımın nasıl heba edildiğini, nasıl yerlere yatırıldığını ve nasıl atıl durumda getirildiğini görmüyor mu, bilmiyor mu sanıyorsunuz?

Bizler devekuşu gibi başımızı toprağa gömdük, kendimizi kandırıyoruz da, her bir tarafımız feci halde açıkta bunu birilerinin görmediğini düşünmek insanları çok hafife almak olmuyor mu?

Erzurum’a yapılanları inkâr edecek değiliz, çünkü nankör değiliz. Ama Sayın Başbakanın yaptığı konuşmada Erzurum’a yapılanlar ile ilgili kısmında yeni hiçbir şey olmadığını, kendisinin en son geldiği tarihten bu yana bu şehre hiçbir şey yapılmadığını, sayılanlar içinde Erzurum’a en son yapılanın üzerinden en az iki yıl geçmiş olduğunu unutmayalım.

Ayrıca istihdam artıran, Erzurum’un işsizliğine, Erzurum’un makûs talihine son verecek olan bir yatırımı bu şehir değil iki yıl, yirmi yıldır görmüyor.

Erzurum’un bu kadar kamuya muhtaç olması, hatta özel sektörün yok zaviyesinde olmasının takibi, tahlili ve çözümü gerekiyor. Bunu da yine Sayın Başbakanın görmesi, incelemesi ve çözmesi gerekiyor. O ki Erzurum’u bu kadar çok seviyor, asıl yapması gereken budur.

Bir de, arada bir gelir ve şehrin temizlenmesini sağlar ve en azından kendi geçtiği yolların çakır çukurunu kapattırırsa bize yeter başka ne isteyelim ki.

AHMET BERHAN YILMAZ

author avatar
Ahmet Berhan Yılmaz

İlgili Haberler

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]