MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Ekonomi, Genel, Manşet » Durbakayım, Güç Birliği tüm Türkiye’ye yayıldı

Durbakayım, Güç Birliği tüm Türkiye’ye yayıldı



Nazmi DURAKAYIM / İNDER Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

Tarihimizi ve yakın geçmişimizi şöyle bir gözden geçirsek; “Birlikten Güç Doğar”  cümlesinin ne kadar doğru bir özdeyiş olduğunu görürüz…

Türkiye bugüne kadar birçok kez ekonomik ve siyasi abluka altına alındı. Ancak hepsini alnını akıyla atlattı. Çünkü her seferinde tüm Türkiye el ve güç birliği yaptı. Her kişi, her kurum elini taşın altına koydu. ‘BEN’ öznesi yerine “BİZ” demesini bildi.

 

Bugün olduğu gibi;

 

Türkiye üzerine kurulan her oyunda, her baskıda Türkiye Cumhuriyeti’nin ilgili kurumları, kendisinden beklenen bilgi ve cesaretle görevini yerine getirmek için kolları sıvadı… İnsanları ve kurumları bir araya getirerek, güçlü bir sinerji yarattı. Ortaya çıkan güç ise önündeki her türlü sorunu alnının akıyla aşmasını bildi.

 

Bugün yine dış odakların Türkiye üzerine kurduğu ekonomik baskı var. Bunu da, yine güç birliği yaparak aşacağımıza inanıyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un liderliğinde başlatılan bu kampanya ile sektörümüzdeki durgunluğu aşacağımıza inanıyorum.

 

Türkiye ekonomisinin dinamosu olan İnşaat sektörü,  geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi sağlıklı ve güçlü bir şekilde çalışmasını sürdürmeye devam edecek.

 

Bugün burada, bu masadaki inşaat sektörünü temsil derneklere bağlı her üyenin özveriyle desteklediği bu kampanya ile alım gücü zayıflayan vatandaşlarımıza sıcak bir yuva sağlayacağız.

 

İNDER olarak; 2018’i “KAR değil AR yılı” olarak görüyoruz.

 

 

Durbakayım, Güç Birliği tüm Türkiye’ye yayıldı

 

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un açıkladığı “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyası sektörden büyük destek gördü. Kampanyanın duyurulmasından hemen sonra Türkiye’nin birçok yerinden İNDER’e üyelik talepleri gelmeye başladı. Gelen taleplerin amacı; kampanya ile konut satmaktan ziyade, Türkiye ekonomisine yapılan saldırıya karşı oluşturduğumuz güç birliğine destek vermek içindi.

 

Diğer taraftan 112 üyeden oluşan İNDER’de yaklaşık 30 firma 100’ü aşkın projesiyle kampanyaya katılım sağlamaya karar verdi. Emlak Konut GYO’nun şartlarını kendi özel projelerine uyarlayan üyelerimizin bazıları taksitlendirmeyi kendi bünyelerinde yaparken bazı üyelerimiz anlaşmalı bankalarla 120 ay ve 0.98 faiz imkanını sunacaklar.

📆 29 Ağustos 2018 Çarşamba 12:21   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.