MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Basında Kadıköy, Belediye, Genel, Manşet » Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Feray Sevil Tos vefat etti

Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Feray Sevil Tos vefat etti



Kadıköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi Feray Sevil Tos vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören Tos, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Tos için (17 Ağustos 2017 Perşembe) saat 11.00’de Kadıköy Belediye Başkanlığı önünde yapılan tören ardından Tos’un cenazesi öğle namazını müteakip Karacaahmet Şakirin Camii’nden kaldırıldı.
1958 doğumlu olan Feray Sevil Tos, Marmara Üniversitesi İngilizce Bölümü’nden mezun oldu.
Uzun yıllar İngilizce öğretmenliği yapan TOS, emekli olduktan sonra birçok kuruluşta gönüllü olarak görev aldı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yöneticilerinden olan Tos Kadıköy Belediyesi gönüllüsü olarak çalışmalara katıldı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kadıköy şubesi yöneticilerinden de olan Tos, Türkan Saylan tarafından başlatılan Kardelen projesinde yer aldı. Birçok kız çocuğunun eğitimine katkı sundu.
Cumhuriyet Halk Parti üyesi olan Feray Sevil Tos, CHP Parti okullarında eğitmenlik gibi görevlerde bulundu.
Feray Sevil Tos, 2014 yerel seçimlerinde Kadıköy Belediyesi Meclis üyeliğine aday oldu. Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi olan Tos, birçok gönüllü çalışmaya imzasını attı. Eğitim Komisyonu ve Encümen üyeliği yapan Tos, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi yönetim kurulu üyeliği görevlerini yapıyordu.
Bir çocuk annesi olan Feray Sevil Tos, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Fehamettin Tos ile evliydi.

📆 17 Ağustos 2017 Perşembe 16:18   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.