MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Basında Kadıköy, Etkinlikler, Genel, Kültür-Sanat, Manşet, Sivil Toplum » Mina NAJAFZADEH Resim Sergisi MB Sanat Evi’nde

Mina NAJAFZADEH Resim Sergisi MB Sanat Evi’nde



Mina Najafzadeh Resim Sergisi MB Sanat Evi’nde 19 Ekim Cumartesi günü açılıyor. Sanatçının sergide farklı tekniklerde çalışılmış 35 eseri yer almakta.

#image_title

Mina Najafzadeh  İran Azerbaycan’da doğdu. Resim eğitimini eşi Mehmet Najafzadeh’den aldı. İç mekan tasarımına merakını ve  yeteneğini resimlerine yansıttı. İran Tahran’da kişisel sergiler açan sanatçı ve çok sayıda karma resim sergilerine katıldı. Bir süre resim çalışmalarına ara veren sanatçı yakın dönemde tekrar resim çalışmalarına başladı. Son dönem eserlerinden bazıları İstanbul’da Seven Sanat Galerisi’nde yer aldı.

Mina Najafzadeh sergisi ile ilgili olarak  ” Çalışmalarım evimin her köşesinden, tamamen beni, benim iç dünyamı yansıtıyor” ifadesini kullanmakta.

Sergi 31 Ekim tarihine kadar izlenebilir.

MB Sanat Evi

Mustafa Kaya Sokak No 2 A Göztepe-Kadıköy

📆 13 Ekim 2024 Pazar 20:15   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.