Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Gecenin En Güzeli Siz Olun

Yayınlanma:
ABONE OL

Özel bir gece daveti, şık bir kokteyl, çok sevdiğiniz bir insanın en özel günlerinden birisi… Özel bir etkinliğe katılacaksanız, günlük kıyafetlerin dışında, size özel dokunuşu olan bir elbise oldukça önemlidir. Kadıköy Abiye Giyim mağazasının size özel tasarımları ve ince dokunuşlarıyla gecenin parlayan yıldızı siz olun!

 

Dansçı Abiye Giyim, 1989’dan bu yana, özel günleriniz için özel tasarımlarıyla, kendinizi özel hissetmenizi sağlamakta. 32 yıldır değişmeyen adresiyle Dansçı, Kadıköy Abiye Modelleri ile modanın bütün yeniliklerini, uygun fiyatlar ve avantajlar ile yakalayın.

Her gün, her an değişen ve gelişen moda sektöründe güncellik, hız ve kaliteyi aynı anda bulabilmek oldukça önemlidir. Kurulduğu günden bu yana Dansçı Abiye giyim, sahip olduğu misyon ve vizyon ile yenilikçiliği yaratıcılık ile birleştirmektedir. Bunun yanında, günün şartlarına uygun hizmet ve avantajları müşterilerine sunmaktadır. Kadıköy abiye dükkânları, gece elbiselerinin yanında tesettür elbise modelleri ile her kesime ve her güne hitap etmektedir.

Yenilikçi Tasarım Geleneksel Hizmet Anlayışı

Giyim, gündelik hayatın bir parçası olması nedeniyle önemli ancak göz ardı edilebilen bir alandır. Günümüzde, gerek yüz yüze gerekse de online alışveriş kolaylığı sayesinde seçenekler artmış, bu durum, rekabeti ve müşteri davranışlarını şekillendirmiştir.

Dansçı Markası, Kadıköy Abiye Modelleri konusunda sahip olduğu deneyimi ve geleneği, modern hizmet anlayışı ile paylaşmaktadır. Her müşterinin ve her elbisenin özel olduğunu bilen Dansçı, Kadıköy Abiye Giyim ürünlerinde isteğiniz doğrultusunda dokunuşlar yapmaktadır.

İyi bir giyim deneyimi sadece satın almayı kapsamamaktadır. Bu anlayış ile Dansçı Abiye Giyim, sahip olduğu profesyonel ekibi ile elbiseleriniz için her türlü; boy-beden ve parça ekleme-çıkarma işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Bunun yanında, almış olduğunuz gece elbisesi ile ilgili çeşitli iletişim kanallarından, 7/24 iletişime geçebilirsiniz. İsterseniz Kadıköy abiye butik mağazamızdan dilediğiniz modeli seçebilirsiniz. Dilerseniz, anlaşmalı olduğumuz zincir markalar ile size uygun kıyafeti, yüksek güvenlik önlemleri ve kargo fiyat avantajları ile temin edebilirsiniz.

Her Güne Her Tarza

İyi bir giyim mağazasının, hizmet kalitesi kadar ürün çeşitliliğine de sahip olması gerekir. Dansçı, Kadıköy Abiye Modelleri üzerinde uzmanlaşmış olsa da, geçmişinde sahip olduğu günlük giyim deneyimi ile farklı günlere ve farklı tarzlara uygun gece elbiseleri üretmektedir.

Bir resepsiyon ya da kokteyl… Bir düğün ya da mevlit… Gün veya gece… Sevdiklerinizin, ailenizin veya kendinizin en özel anları için… İster gece abiye modelleri isterseniz de Kadıköy tesettür abiye seçenekleri arasından size uygun olanı seçebilirsiniz.

Onlarca farklı stil, model ve renk arasından size uyan kıyafeti, size uygun dokunuşlar ile mağazamızın internet sitesi, zincir marka siteleri veya yerinde bizzat inceleyebilirsiniz.

İstediğiniz Her An İstediğiniz Her Yerde

Stil ve uygun fiyatları bir arada seçtiniz ve Dansçının Kadıköy Abiye Modelleri arasından birisini beğendiniz. Peki, bize nasıl ulaşacaksınız?

Dansçı Abiye, 1989 yılından bu yana; Opera Onur çarşısında sizlere hizmet vermekte. Osmanağa Mahallesi, General Asım Gündüz Caddesi, Bahariye/Kadıköy’de bulunan mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Instagram: https://www.instagram.com/dansciabiyegiyim/

Dilerseniz, mağazamızın internet sitesini ya da İnstagram adresini inceleyebilirsiniz. İnfo@dansciabiyegiyim.com mail adresinden, en yeni modelleri ve kampanyaları takip edebilir, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 0544 850 19 89 numaralı telefon numarasından veya canlı destek seçeneğinden teknik destek alabilirsiniz.

Dansçı Abiye Giyim ile şık, özgün ve zarif olmak sandığınızdan çok daha kolay…

Daha Fazla Bilgi Almak İçin Linke web sitemizi Ziyaret Ediniz. https://www.dansciabiyegiyim.com

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   Türkiye Kayak Federasyonu’nca düzenlenen 2023-2024 Sezonu Snowboard Alpine […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]