Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Gülüşünüzle Genç Görünün

Yayınlanma:
ABONE OL

Kişisel bakımımız ve bilinç düzeyimiz, yaşlılık belirtilerini azaltan en önemli faktörlerdir. Bu durum, diş bakım ve estetiğinin gün geçtikçe daha da önem kazanmasını sağlamaktadır.

Diş kaybının en önemli nedeni yetersiz diş bakımı ve diş tedavilerinin genellikle ertelenmesidir. Yani kimse dişlerini yaşlandığı için kaybetmediğinden ‘yaşlandım, dişlerim bu yüzden dökülüyor’, diye bir şey söz konusu değildir.

Şayet diş ve diş etleriniz sağlıklıysa dişlerinizin ve diş etlerinizin üzerine yapılan her türlü işlem, sizin daha genç ve güzel görünmenizi sağlar.

Yaşın ilerlemesi, diş minesinin hemen altındaki dentin tabakasının koyulaşmasına ve minenin daha koyu görünmesine yol açar. Bunun yanı sıra çeneler birbirine yakınlaştığından dişlerde aşınmalar başlar.

Dişeti problemleri dişeti çekilmelerini, diş boylarının daha uzun görünmelerini ve diş diziminin bozulmasını beraberinde getirebilir.

Azalan kas dokusu, üst dişlerin daha az, alt dişlerin ise aksine daha çok görünmesine neden olabilir.

Yaşlanmayla birlikte dudak köşesi aşağı doğru sarkmaya, fizyolojik kemik erimesi yüzünden üst dudak içe doğru çökmeye, alt dudak ve çene ucu dışa doğru uzamaya başlar. Aynı zamanda burun, üst çenedeki kemik erimesinden ötürü daha bariz bir hale gelir.

Tıpkı gülüşünüz de vücudunuzun diğer bölümleri gibi yaşlanır. Ancak günümüzdeki modern diş hekimliği sayesinde tüm bu sorunlardan kolaylıkla kurtulabilmeniz mümkün! Çene kemiğinizde yer alan erimelerin kemik tozlarıyla doldurulması, ardından eksik dişlerin yerine implantların uygulanması, çene kemik erimelerini önler.

Diş hekimliğindeki modern tedaviler ile dişlerinizin rengi açılabilir, aşınan kısımlar laminate ve pek çok porselen restorasyonları ile doğal ve istediğiniz gibi görünebilir.

Çekilen diş etleriniz tedavi edilerek, boşluklar doldurulabilir. Yaşınıza uygun olarak gerçekleştirilen tüm restorasyonlar, daha genç ve güzel görünmenizi sağlar.

Koruyucu diş hekimliğine yönelik olarak yapılan çalışmalar, en önemli sağlık reformlarından biridir.

Diş hekimliğinde gelinen son noktalardan biri olan koruyucu hekimliğin temel amacı, dişte çürük oluşumunu engelleyerek, dişetlerinin düzenli olarak sağlıklı olmasını sağlamaktır.

Sizler de diş hekimlerinin bilgi düzeylerinden ve gelişmiş teknolojik yatırımlardan yararlanarak, daha doğal ve sağlıklı bir gülüşe sahip olabilirsiniz.

Kaynak: http://www.adadent.com.tr/gulus-tasarimi

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]