Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

2023 Yılında Gayrimenkul Danışmanlığı Çok Cazip

Yayınlanma:
ABONE OL

Gayrimenkul sektöründe gayrimenkul danışmanlığı yapmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Gayrimenkul danışmanları esnek çalışma saatleri ile günlerini kendilerine göre planlayabiliyor ya da kendi işlerinin patronları olarak gerçekleştirdikleri işlem doğrultusunda gelir elde edebiliyorlar. Sağladığı bu ve daha birçok avantaj ise gayrimenkul danışmanlığının her geçen gün daha da popüler olmasındaki en önemli etkenlerin başında geliyor.

Gayrimenkul sektöründe gayrimenkul danışmanlığı yapmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Gayrimenkul danışmanları esnek çalışma saatleri ile günlerini kendilerine göre planlayabiliyor ya da kendi işlerinin patronları olarak gerçekleştirdikleri işlem doğrultusunda gelir elde edebiliyorlar. Sağladığı bu ve daha birçok avantaj ise gayrimenkul danışmanlığının her geçen gün daha da popüler olmasındaki en önemli etkenlerin başında geliyor. Son zamanlarda yaşanan ekonomik dalgalanmalar her sektörü etkiledi. Gayrimenkul sektörü ise son birkaç yıldır en hareketli dönemlerinden birini yaşıyor. Gayrimenkul danışmanlığını popüler hale getiren nedenleri İstanbul’un önde gelen emlak ofislerinden Remax Time’a sorduk..

Gayrimenkul danışmanının sunduğu en önemli hizmetlerden biri gayrimenkul satışı hizmetidir. Aynı zamanda bir gayrimenkul danışmanı en önemli ve en yüksek geliri de gerçekleştireceği gayrimenkul satışlarından elde eder. Gayrimenkul danışmanı öncelikle gayrimenkulünü satmak isteyen müşteriye ulaşır. Satılık gayrimenkulün pazarlama yetkilerini sözleşme ile aldıktan sonra pazarlama işlemleri için süreçleri başlatır. Söz konusu satılık gayrimenkulün ilan sitelerine ilanı, afiş ve broşür gibi pazarlama aşamaları gayrimenkul danışmanına aittir. Ayrıca potansiyel alıcıların söz konusu gayrimenkulü ziyareti, tekliflerin iletilmesi ve teklif anlaşmaları yine gayrimenkul danışmanı tarafından gerçekleştirilir. Satış işleminin gerçekleştirilmesi ile gayrimenkul danışmanı kazancı satışa söz konusu gayrimenkulün satış fiyatının %2‘si ve %4’ü arasında değişmektedir. Gayrimenkul danışmanı ne kadar yüksek fiyatlarda gayrimenkul portföyüne sahip olur ise satış sonucunda elde edeceği gelir de aynı oranda yüksek olacaktır.

Girişimcilere Cazip Geliyor

Gayrimenkul danışmanlığının bu kadar popüler olmasındaki en önemli nedenlerden biri kendi işinizde çalışma imkânı sunması. İstisna bazı sektörler dışında çoğu meslek belirli bir maaş karşılığında, belirli saatlerde çalışmanızı gerektirir. Ancak gayrimenkul danışmanlığı sahip olduğu özellikler ile diğer birçok meslekten ayrılmaktadır. Gayrimenkul danışmanı oluşturduğu portföyü ile aslında kendi işini oluşturur. Ne kadar portföy oluşturacağına, hangi saatlerde çalışacağına, performansınıza bağlı olarak ne kazanacağına kendisi karar verir. Bütün bu özellikleri ile gayrimenkul danışmanlığı kişiye kendi işini kurma imkanı sunar.

Danışmanlar Kendilerine Zaman Ayırabiliyor

Gayrimenkul danışmanlığının herkes tarafından tercih edilmesinde ve bu kadar popüler olmasındaki en önemli nedenlerden biri ise kişinin kendini zaman ayırma imkanı. İş planını danışman tamamen kendi takvimine göre ayarlayabiliyor. Gün içerisinde randevularını planlarken, ailesine, hobilerine ve kendine de zaman ayırabiliyor.

30 Yaş Üstü Danışmanlar Başarılı Oluyor

Gayrimenkul danışmanlığı hayat tecrübesi ve iş tecrübesi olan kişiler için uygundur. Hayat tecrübesine sahip kişiler bu tecrübelerini gayrimenkul sektöründe başarıya dönüştürebiliyor. Aynı şekilde iş tecrübesine sahip kişiler de bu tecrübeleri sayesinde daha çok portföy alıp, daha çok satış yapabiliyor.

İstanbul’un en değerli gayrimenkullerinin olduğu bölgede Gayrimenkul Danışmanlığı yapmak isterseniz Remax Time’a başvurabilirsiniz.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]