Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İç dünyamıza bir arkadaş; filmler..

Yayınlanma:
ABONE OL
<strong>İç dünyamıza bir arkadaş; filmler..</strong>

Şimdilerde, zamanında insanoğlunun asla bugünlere geleceğini tahmin bile edemeyeceği bir teknolojiye sahibiz. Bu teknoloji ve gelişmeler, hayatımızı hem fazlasıyla kolaylaştırdığı gibi hem de insanı insan yapan değerler ile ilgili bir takım fırsatlar sunuyor. Bu fırsatlardan en önemlilerinden birisi, düşünme ve anlama kabiliyetimizi arttırmak ve insanlara daha eğlenceli ve daha sosyal bir hayat sunulmasıdır. Bu sosyalliğin en büyük rollerinden birisi de tabiki, sinema sektörüne aittir. Sinema sektörü de doğduğu günden beri, teknolojik anlamda birçok evreden geçmiş ve kendini sürekli güncelleyerek günümüzdeki halini almıştır. Günümüzdeki hali derken, özellikle de hepimizin evlerinin içine kadar girmiş olan sinema filmlerinden bahsediyoruz. Bu sinema filmleri söz konusu olunca film izle doyasıya tadına varmanızı sağlayan film sitelerine geliyor konu.

Bu film siteleri, birbirinden farklı türde film ve dizileri bünyesinde barındırarak, her insana ve tarza uygun eğlence dolu dakikalar sunuyor ve online film izle tadını doyasıya çıkarmanızı sağlıyor. Bu filmleri büyük bir özenle kütüphane gibi sıra sıra dizen ve istediğiniz türde filme daha çabuk ulaşmanızı sağlamaları ise film sitelerini daha çekici kılıyor. Böylece hem zamandan tasarruf yapıyor hem de gönlümüze göre bir yapıma ulaşabilmiş oluyoruz. Özellikle 4k film izle bu keyfi daha da fazla arttırıyoruz. Çünkü aramızdan birçoğumuzun da bildiği üzere 4k formatlı filmler diğerlerine oranla çok daha iyi bir görüntü kalitesine sahip oluyor ve böylece izleyici kendisini filmin tam ortasında hissedebiliyor. Öyle ki, bazen bir aksiyon filminde soluk soluğa koşturan bir tetikçinin yanı başında kendimizi paniklerken bulabiliyoruz. Bazen de bir dram filminde ağlayan bir kadının gözyaşlarını silebilecek kadar yakın hissedebiliyoruz onu kendimize.

İşte tüm bunlar, evlerde sıcacık battaniyenin altında ve elimizde bir tabak mısır ve kahve ile ayaklarımızı uzatarak varacağımız eşi benzeri olmayan bir keyif çatmamızı sağlıyor. Üstelik en güzel yönlerden biri de bu keyfin neredeyse sınırsız derecede olması. Çünkü sitemize her gün istisnasız bir şekilde daima yepyeni filmler yüklenmektedir. Bunlar da sitemizin güncelliğini sürekli olarak korumasını ve diğer sitelerin de önüne geçmesini sağlıyor. Sizler için, dur durak bilmeden çalıştığımız ve sürekli olarak aktif tutmaya çalıştığımız bu sektörde, en büyük motivasyonumuz ve ilham kaynağımız ise siz değerli izleyicilerimizin beğenisini toplayabilmemiz oluyor. Tabikî bu da sizlerin izledikleri filmler hakkında yaptıkları dönüşler ve eleştiriler sayesinde gerçekleşebiliyor. Bu yüzden bu sektörde bizler ve siz değerli izleyicilerimiz el ele yürümektedir. Eğer sizler de hd filmleri izleyebildiğiniz ailemizde mutluysanız bizleri çevrenize de tavsiye ederek, ailemizin büyümesine katkıda bulunabilirsiniz. Unutmayın ki her film, mutlaka en az bir insanın kendi iç dünyasını keşfedebileceği bir yolculuktur.

The Amazing Spider Man 2

The Amazing Spider-Man 2’de Peter Parker, en büyük savaşının başlamak üzere olduğunu keşfeder. Ancak Örümcek Adam olmanın bir bedeli vardır: Sadece Örümcek Adam, New Yorklu arkadaşlarını şehri tehdit eden korkunç kötülerden koruyabilir. Electro’nun bir an da ortaya çıkmasından sonra, Peter kendisinden çok daha güçlü bir düşmanla yüzleşmek zorundadır. Ve eski arkadaşı Harry Osborn geri döndüğünde, Peter tüm düşmanlarının ortak bir noktası olduğunu fark eder: Oscorp.  

Peter, Gwen’in babasına onu uzak kalarak korumak için verdiği sözü unutmamıştı, ama bu tutamayacağı bir sözdür. Yeni bir kötü adam Electro (Jamie Foxx) ortaya çıktığında, eski bir arkadaşı Harry Osborn (Dane DeHaan) geri döndüğünde ve Peter geçmişiyle ilgili yeni şeyleri ortaya çıkardığında işler değişecek. Richard Parker, kaybolmadan önce Oscorp’ta yaptığı deneyleri anlatmak için bir video mesajı kaydeder. Karısı Mary Parker ile birlikte, onu öldürmek için gönderilen bir adam tarafından kaçırılan bir uçağa biner. Videoyu gizli bir yere göndermeye çalışırken hayatına yönelik girişimi engelliyor. Günümüzde Örümcek Adam, şehir boyunca plütonyum adı verilen tehlikeli kimyasallarla dolu bir kamyon taşıyan suçluların peşindedir. Telefonda Gwen Stacy ile konuşurken, rahmetli babası Yüzbaşı Stacy’nin bir görüntüsünü görür ve Gwen’den uzak durmak için verdiği söz ona hatırlatılır.

Kovalamaca sırasında Max Dillon adında bir adamın hayatını kurtarır. Daha sonra Peter, ikisinin öpüştüğü lise mezuniyet töreninde Gwen ile tanışır. Ancak, akşamın ilerleyen saatlerinde Peter, Gwen’e görmekte olduğu görüleri anlatır ve Gwen’in, Peter’dan ayrıldığı sözünü tutması gerektiğinde ısrar eder. Yıllarca şehirden uzak kaldıktan sonra, Harry Osborn, Oscorp Industries’in varisi olarak geri döner ve sağlığı çok kötü olan babası Norman ile konuşur. Norman, Harry’ye hastalığın genetik olduğunu ve Harry’nin ortaya çıkmaya başlayacağı yaşta olduğunu açıklar. Ölmeden önce, Harry’ye hayatının eserini içerdiğini iddia ettiği küçük bir cihaz verir. Haberi duyan Peter Parker, Harry’yi ziyaret eder ve ikisi on yıl sonra yeniden bir araya gelir. Eğer sizde Örümcek Adam’ı en iyi görüntü kalitesinde hatta 4k film izle görüntü netliğinde izlemek istiyorsanız o halde tam da aradığınız sitedesiniz.

İlgili Haberler

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum Saba Tümer, programının ikinci bölümünde çok sevdiği Mabel Matiz’i ağırladı. Tümer’in; “Bazen ruhun, bedenin […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Eğlence
30 Mart 2024
Acun Ilıcalı, Saba Tümer’e açıkladı; “Başarı Hikayelerinin Önünde Hep Batma Var”

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu. Tümer, ev konseptinde Hann Sahne’de çekilen programında her hafta birbirinden ünlü dostlarını ağırlayacak. Acun Ilıcalı, konuk olduğu Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de samimi açıklamalarda bulundu. Çeyrek Asırlık Dostluk Prens William’la Arkadaş Olup […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]