Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Aradığınız her ürünü VidaXL size sunuyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Online alışveriş sektörünün önde gelen sitelerinden VidaXL.com.tr, hayatınızı kolaylaştıracak her ürünü, en uygun fiyat avantajı ile size sunuyor.

Online alışveriş sektörünün önde gelen sitelerinden VidaXL.com.tr, hayatınızı kolaylaştıracak her ürünü, en uygun fiyat avantajı ile size sunuyor. Sadece online satış yapan bir mobilya mağazası olmanın çok ötesine geçen VidaXL, ev ve bahçe ürünlerinin her çeşidinden spor malzemelerine, oto yedek parça ürünlerinden bebek ürünlerine, hırdavattan oyuncağa kadar evinizde ve sosyal yaşamınızda hayatınızı kolaylaştıracak her ürünü müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Geniş ürün yelpazesi ve bol seçenek

Çok fazla ürün çeşitliliğine sahip VidaXL internet sitesi üzerinden alışveriş yaparken, aradığınız her ürünü alternatifleri ile birlikte bulma imkanına sahip olacaksınız. VidaXL genel olarak, mobilya, ev ve bahçe, hırdavat, spor malzemeleri, hayvan ve evcil hayvan ürünleri, oyuncak ve oyun türleri, oto yedek parça, ticari ve endüstriyel ürünler, bebek ve küçük çocuk ürünleri gibi çok farklı yapıdaki ürün gruplarına sahiptir. Bu kategorilerdeki ihtiyacınız olan yüzlerce ürün en uygun fiyat avantajları ile sunulmaktadır.

Bahçe bankları ve şezlongların en iyi adresi VidaXL

Bahçeli evinizin bahçesini düzenlemek, burada kullanacağınız mobilya gruplarını seçmek için VidaXL’yi ziyaret edebilirsiniz. Bahçe ürün grupları içerisinde yer alan ve bahçenizin olmazsa olmazı arasında yer alan bahçe bankı modellerinden metal ya da ahşaptan imal edilmiş olan, çok farklı türdeki ve renkteki bahçe banklarını tercih edebilirsiniz.

Bahçeli eviniz için alabileceğiniz bir diğer ürün çeşidi olan şezlonglarda, geniş ürün çeşitliliği ile sunulmuş durumda. Bahçeniz için kullanım zevkinize göre ahşaptan yapılmış şezlong ürünlerini seçebileceğiniz gibi, taşıması daha kolay portatif şezlongları da tercih edebilirsiniz. Taşıma yönünden büyük kolaylık sağlayan bu şezlongları, tatile gittiğiniz zaman, plaja da rahatlıkla götürebilir, burada şezlong kiralama zahmetinde kalmazsınız.

VidaXL ile modayı yakından takip edin

Online alışverişin en güvenilir ve en avantajlı yöntemini sunan VidaXL aynı zamanda, kullanıcılarının modayı da yakından takip etmelerine imkan tanımaktadır. Her insanın evinde en son moda ürünü kullanması hakkına sahip olduğu prensibi ile hareket eden VidaXL, modadaki son trendleri yakından takip eder ve ürün çeşitliliğini buna göre şekillendirerek, müşterilerini en son model ürünler ile buluşturur. Böylece siz de son moda ürünler için başka yerlerde daha fazla ücret ödemek zorunda kalmıyorsunuz.

Ürün alımında ücretsiz kargo fırsatı

Online alışverişin olmazsa olmaz kriterlerinden bir tanesi de hızlı kargo teminidir. Kargo noktasında her zaman müşterilerinin yanında olan VidaXL, tüm ürünlerini ücretsiz kargo ile göndermektedir. VidaXL, aynı zamanda bahçe mobilyaları ve ev mobilyaları dahil büyük hacimli her ürünü, çok hızlı bir şekilde kargoya vermek üzere hazır hale getirir. Fiziksel alışverişe göre daha hızlı şekilde ürünleri hazırlayan VidaXL, müşterilerinin ürünlerini daha erken zamanda, zevkle kullanmalarına olanak tanımaktadır.

Günlük ve haftalık fırsatlar, mükemmel avantajlar sunuyor

Fiziki ticarette olduğu gibi, online alışverişin olmazsa olmazlarından biri de, fırsatlar ve kampanyalardır. VidaXL de, hem günlük olarak hem de haftalık olarak müşterilerine belirli ürünlerde fırsatlar sunmaktadır. Bu fırsatlardan haberdar olarak, her zaman en iyi, en kaliteli ürüne uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Fırsatları kaçırmamak için VidaXL, sitesinin fırsatlar sayfasını takip etmeyi unutmayın.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]