PG Slot Giriş Siteleri Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yenileri..

Yayınlanma:
ABONE OL
Fenerbahçe  ve Galatasaray’ın yenileri..

Son yazımızda Fenerbahçe’ nin transferlerinin yetersiz olduğu söylemiştik. Elbette bizim gibi bu konuyu dillendiren başka görüşler de oldu. Biraz yakından bakacak olursak Fenerbahçe şimdiye kadar Sezer, Serdar Kesimal, Orhan Şam, Emenike  gibi Türkiye ligi için hatırı sayılır transferler yaptı.

Zaten Fenerbahçe mevcut kadrosunu korumakla oldukça transfer döneminde oldukça iyi bir grafik çizdi. Ancak geçen yazımızda anlatmak istediğimiz nokta bu transferlerin Türkiye ligi için değil Avrupa ölçeğinde yetersiz olduğu idi. Orhan Şam iyi bir stoper iyi bir kesici. Ankara takımlarında oldukça iyi maçlar çıkardı.  Ancak tekniğini daha geliştirmesi şart. 

Markajda kusursuza yakın lakin zamanlama  konusunda bazen yanlış adımlar atabiliyor. Keza Serdar Kesimal  da  Kayserispor ve genç milli takımlar da başarı ile oynamış bir oyuncu.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

Çabuk, defansı toparlayıcı nitelikte ve defansa güven getiren oyunculardan.Faydalı. Ancak Bilica ‘nın hala gideceğini varsayarsak ,Yobo ‘nun durumu  da tam olarak netleşmediği için bu bölge için belki bir yabancı transfer düşünülebilirdi  demeden geçemeyeceğiz.  Sezer ise topa hükmeden ve orta sahada Alex ‘i rahatlatabilecek bir oyuncu. Serinkanlı ve isabetli vuruşları var. Ancak Avrupa ligi öncesinde bu bölge için yetersiz kalacağı  da aşikar. Daha önceki yıllarda Fenerbahçe ‘nin   Şampiyonlar liginde sadece bir çeyrek final görmesi ve onun haricinde istediği başarıları alamaması Klüp için mutlaka tecrübe olmalı.

Avrupa da forma giyen Mevlüt,  Hamit, Gökhan inler ya da Serdar taşçı gibi futbolcuların kalitesine yakın futbolcular transfer edilebilirdi. Keza   forvet hattında da Emenike tam bir soru işareti. Türkiye ligi için formda bir Emenike    çoğu zaman gol demek.  Ancak kariyerinde ilk kez büyük bir takımda oynayacak  tüm sorumluluğu Guiza’ nın durumuna göre Niang ile paylaşıcak olan genç bir futbolcu için Avrupa maçlarının kolay olmayacağı kesin.  Emenike  den Fenerbahçe Türkiye liginde inanılmaz faydalanacaktır.  Ancak dediğim gibi bu oyuncunun da güçlü Avrupa takımlarının defanslar’ı karşısında ne yapabileceğini bekleyip görmek gerek.

 

Bu arada Galatasaray ‘ın  antremanları  ve kamp haberleri yıllar sonra ilk kez özlenen tabloyu tekrar meydana getirmiş durumda. Elmander transferi şimdilik cuk oturmuş görünüyor. Muslera   transferi  ise gerçekleşirse kaleye Galatasaray ‘ın  Taffarel ‘den sonra  ki en isabetli transferi olacak görünüyor. Ayrıca   Galatasaray’ın Cana’ yı göndermiş olması da olumlu. Defansa alınan Ujfalusi  ise senelerdir Avrupa liglerinde ve milli takımında hava hakimiyeti, gücü ve zamanlaması ile adından çok söz ettiren bir futbolcu. İlerlemiş yaşına rağmen mutlaka faydalı olacaktır. Eğer ki Galatasaray  Lincoln den  ve Misimovic’  ten boşalan noktaya  bir nokta transfer daha yaparsa onlar için her şey daha farklı olabilir.

author avatar
Oğuz Akdeniz
Kısaca özgeçmişim : 1976 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum.Kadıköy de ikamet ediyorum.İngilizce ve ispanyolca biliyorum.Bekarım.Daha önce kanal 9 televizyonunda yorumculuk ve spormix,nbatr.com,basketbolhaber.com gibi pek çok sitede köşe yazarlığı yaptım.Spor dışında bankacılık,sigortacılık ve telekom sektörleri ile ilgilenme fırsatım oldu.

İlgili Haberler

25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!
Yazarlar
23 Mart 2024
25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!

Ay Tutulmasından tam 1 gün sonrası yani 26 Mart haftanın en yoğun günü olup bugünde olumsuz hava şartları ve kazaları çoğalabilir. 31 Martta da zayıf fay hatlarında şiddetli depremler artabilir. 31 Martta depremlerin haricinde şiddet ve terör olayları da artabilir. 25 Marttaki Ay Tutulması Terazi burcunda -1 katsayısında olup en çok Natal Güneşi İkizler ve […]

Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”
Belediye
22 Mart 2024
Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”

İstanbul’u bekleyen deprem riski için atılan adımları ve kentsel dönüşüm tartışmalarını işin uzmanı değerlendirdi. Türkiye, deprem kuşağında olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalmaya devam ederken deprem uzmanlarında sık aralıklarla uyarılar gelmeye devam ediyor. Özellikle de İstanbul’da beklenen olası deprem riski milyonlarca kişi açısından korkuya neden oluyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine günler kala belediye başkan adaylarının da gündemi deprem. Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminden şikâyetçi olan İstanbullunun […]

HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR
Yazarlar
19 Mart 2024
HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR

Alev Alatlı:  “İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal olarak suçsuzdur ama yaptığı iş helal değildir. Keza raf ömrünü uzatmak için ekmeğin içine kanserojen madde koyan fırıncının yaptığı ambalajın üzerine koyduğu sürece yasal dolayısıyla suçsuzdur, ama helal değildir. Bir kalem darbesiyle atar ergenleri sokağa döken yazar, alevler afakı sardığında suç mahallinde değilse, olayları […]

18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!
Yazarlar
16 Mart 2024
18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!

22 Mart Ay Tutulmasından 3 gün öncesi haftanın en yoğun günü olup bu günde Ay, Merkür, Mars, Uranüs ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Bilhassa Mars Transiti İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkileyebilir. İkizler burcu her türlü iletişim ve ulaşımı sembolize ettiğinden 22 Martta iletişim kazaları ve olumsuz hava şartları oluşabilir. Uranüs Transiti de yer altını […]