Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Peşinatsız Ev Almak Artık Çok Kolay!

Yayınlanma:
ABONE OL

Biz insanlar hayatımıza durmadan hedefler koymaktayız. Bu adeta genlerimize işlemiş bir yaşam biçimidir, bu da bizleri ayakta tutar ve yaşama olan inancımızı verdiğimiz mücadeleyi tazeler. Bunlar da genelde büyük hedefler ve hayaller ile olmaktadır. Ancak belli başlı ihtiyaçlar doğrultusunda bu hayalleri ilerletebilmekteyiz.

Geçmişimizde sahip olabileceğimiz sıradan şeyler, bu dönemde hayal haline gelebiliyor ve bu bizim umudumuzu kırabiliyor. Bunlardan biri de maalesef değişen dünya düzeni ve zorlaşan geçim ile “ev alma” problemidir. Ev sahibi olmak bir hayli zor gözüküyor ancak; faizsiz finansman şirketleri bizlere peşinatsız ev alma fırsatını kolaylıkla sunuyor.

Ev Almak Neden Peşinatsız Ev Alma Fırsatından Önce Bu Kadar Zordu?

Ev sahibi olabilme geliştirilen faizsiz finansman şirketlerinden önce bir hayli zordu. Nedeni ise; bu zor olan yaşam şartlarında banka ve benzeri kuruluşların mecburi kıldığı peşinattır. Bu peşinat yetmezmiş gibi üstüne her ay gelen mecburi ağır faizler ve ağır miktarda olan ara ödeme zorunluluğu bizlerin umudunu kırmıştı. Veya bankalar daha seçeneklerinizi sunmadan reddediyorlar.

Bu da sizlerin nakit para ödeme zorunluluğunda bırakıyordu. Hele ki bu kadar zor geçinebildiğimiz bu dönemlerde iyice sıkıştırılmış ve daralmış olacaktık. Ancak yardımımıza peşinatsız ev alabilme seçeneği çıkınca birçok sorunda ortadan kalkmış oluyor.

Peşinatsız Ev Almak İstediğimizde Dikkat Etmemiz Gereken Noktalar Nelerdir?

Peşinatsız Ev Almak istediğimizde dikkat edilen noktalar ve gerekli hususlar şunlardır;

  • Öncelikle T.C kimlik numaramızın olması.
  • Aylık gelirimizi beyan edebileceğimiz şekilde yasal işimizin olması.
  • Gelirimizin net bir biçimde elimizde kalabilmesi (en azından aylık bağlayacağınız taksit rakamı gibi)

Bu noktalara dikkat ettiğiniz takdirde işiniz çok daha kolay olacaktır. Neticesinde diğer sistemler gibi acımasız değil, aksine sizleri adeta dost ve patronmuş gibi hissettiren peşinatsız ev alma fırsatı birçok kapınızı da açacaktır.

Sistem Hakkında Şikâyet Var mı?

Peşinatsız ev alma sisteminde ve yorumlamalarında hiç bir şikâyet bulunmamaktadır. Sizler hem müşteri hem de patronsunuz, neticesinde tüm koşulları sizler belirliyorsunuz. Hal böyle de olunca kira derdinden kurtulup bir an önce kendinize yeni hedefler de koyabiliyorsunuz.

Kaynak: https://www.pesinatsizev.org/

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]

Renault durdurulamıyor! Mart ayında bir kampanya daha açıkladı - Gören bayiye koşuyor
Ekonomi
09 Mart 2024
Renault durdurulamıyor! Mart ayında bir kampanya daha açıkladı – Gören bayiye koşuyor

Son günlerde elektrikli SUV aracıya gündemden düşmeyen Renault Clio yeni bir kampanya ile piyasayı sarsmaya geliyor. Mart ayına özel yapılan kampanya kapsamında 150.000 TL’lik takas desteği ve niceleri var. Üstelik Renault’un Mart ayı kampanyası Koleos, Tailant, Clio, Megane ve Express Van gibi modellerinde de geçerli. Sizin için Renault’un Mart ayı kampanyalarına ve fiyat listesine bu […]