Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Elazığ Günleri İstanbul Yenikapı’da yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda 7 Ekim’e kadar sürecek olan Elazığ Günleri’nin açılışı yapıldı.

İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda 7 Ekim’e kadar sürecek olan Elazığ Günleri’nin açılışı yapıldı. Büyük beğeni toplayan fuara ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu.

Elazığ Valiliği koordinesinde Elazığ Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ile ELFED’in desteğiyle bu yıl İstanbul’da yapılan Elazığ Günleri’nin, Yenikapı Fuar Alanı’nda açılış töreni yapıldı. Açılış törenine TBMM Başkanvekili Celal Adan, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti MKYK üyesi Mustafa Ataş ve Necati Şaşmaz ile Bülent Serttaş gibi ünlü sanatçılar katıldı.

7 Ekim’e kadar devam edecek etkinlikte vatandaşlar fuar alanına yoğun ilgi gösterdi. Şehrin tarihi mekanları, doğal güzellikleri, kültürel değerleri ve yöresel lezzetlerinin tanıtımı ve sunumunun yapıldığı Elazığ Günleri’ne gelen vatandaşlar beğendiklerini dile getirdi. Fuarda sahne alan sanatçılar gün boyu ziyaretçilere konser verdi.

“Elazığ, Türkiye’nin çimentosudur“

Elazığ Günleri açılış programında konuşan TBMM Başkanvekili Celal Adan, “Milletimizin birliğine, kardeşliğine, sevgisine, merhametine kurşun sıktılar. Şehitler verdik. Bundan 3-4 sene evvel bazı toplantılara gittiğimizde, ‘Diyarbakır’a, Şırnak’a gidebilir miyiz?’ sorularına muhatap oluyorduk. Allah’a çok şükür, Afrin’de kafalarına çakıyoruz. Dünyanın neresine giderlerse gitsinler döktükleri kanda boğulacaklar. Burada herkesle aynı saftayız. Belki aynı partide değiliz ama Türkiye’nin her şeyden önce önemli meselesi bazen aynı safta durmaktır. Bana Elazığ’ı sorsalar. Bir gazete çıkarmış olsam. Elazığ ile ilgili bir başlık atacağız deseler, gönül rahatlığıyla ‘Elazığ Türkiye’nin çimentosudur’ başlığının atılmasını isterim “ diye konuştu.

“2023 yılında Elazığ yaşanabilecek 10 il arasına girmesini hedefliyoruz”

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Hedefimiz 2023 yılında Elazığ yaşanabilir şehirler arasında ilk 10 ilin arasına girmesidir. Bu hedefimizde yolumuza devam edeceğiz. Yöresel yemeklerimiz görüyorsunuz. Kültürümüzü, sanatımızı görüyorsunuz. Elazığ’a uzaktan bakılmaz. Elazığ sanal alemde izlenilmez. Elazığ yaşanır. Elazığ’a gelin. Elazığ’da yaşayın. Elazığ’ın lezzetlerini yerinde tadın. Elazığ’ın güzelliklerini ve özelliklerini görün. Elazığ’da yatırım yapın. Para kazanın. Elazığ’ın yiğit insanları ile birlikte olun “ diye konuştu.

Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi dahil tüm ilçeler ile yöresel ürün stantları bulunan fuar alanı 3 gün daha ziyaretçilere kapısını açık tutacak.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]