hi88

good88

new88

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Türk futbolunun Hamit Altıntop’a ihtiyacı yok!

Yayınlanma:
ABONE OL
Türk futbolunun Hamit Altıntop’a ihtiyacı yok!

Tarihini tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 buçuk ay önce de olabilir, A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop açıklamalarda bulunmuştu.

Açıklamasında Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok.” gibi ukalaca sözler sarf etmişti.

Bugün Milli Takım’ın haline baktığımızda, aslında bizim Hamit Altıntop’a ihtiyacımız yok.

Hamit o gün, o sözleri sarf ettiğinde Milli Takım’la ilişiği kesilmeliydi.

Ve bugün hala hangi mantıkla duruyor bunu da anlamış değilim.

Milli Takım oyuncularının hepsi iyi oyuncular, Montella da iyi hoca. Hani bir söz vardır ya “sen iyisin de çevren kötü” diye.

Bizim sorunumuz da bu. Başta Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop olmak üzere Türk futbolunun bu ikiliden kurtulması lazım.

Bu arada ben kadroyu Montella’nın yaptığına falan da inanmıyorum. Hamit, yüksek ihtimalle hocanın işine karışıyor.

Sorulması gereken sorular da var, mesela Manchester United’ta 1 dakika oynamamış Altay Bayındır, Portekiz maçında kalede ilk 11 hangi mantıkla başlar?

Oyuncular performansa göre seçilmiyor muydu?

19 yaşındaki Arda Güler’in ne gibi yorgunluğu olabilir ki böyle önemli bir maçta yedek kalabiliyor?

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy neden Milli Takım’da değil?

Aslında sorulacak çok soru var da, Altıntop ve Büyükekşi olduğu sürece bu sorulara cevap verecek kimseyi bulamayız.

author avatar
Yusuf POLAT
Merhaba, 2002 yılında Akşam Gazetesine stajyer olarak başladım, yaklaşık 10 yıl kadar burada grafikerlik görevini üstlendim. Sonrasında çeşitli gazete ve internet sitelerinde grafikerlik, editörlük ve yazarlık yaptım. Basın sektöründe 20. yılıma girdim.

İlgili Haberler

Dünyadan
22 Eylül 2024
Evdeki Temizlik Robotunuz Casus Olabilir mi?

Tehlikeler, günlük yaşamımızda kullandığımız birçok cihazda, her an yanı başımızda. Peki, siz bunun farkında mısınız? Siber Tehlikelere Dikkat! Son günlerde uluslararası siber saldırılar gündemde sıkça yer alıyor. Uzmanların yorumlarını izlerken, bu konuda bilgi sahibi olmayan birçok kişinin, ellerindeki teknolojik cihazlarla ilgili endişe duymaya başladığını görüyorum. İLGİLİ HABER ULUSLARARASI CGI ÖDÜLÜ YARIŞMASI’NIN JÜRİSİ BELLİ OLDU Her […]

Emin adımlarla 25. şampiyonluk ve 5. yıldıza
Yazarlar
19 Eylül 2024
Emin adımlarla 25. şampiyonluk ve 5. yıldıza

Galatasaray her ne kadar istediği transferleri yapamadı gibi gözükse de puan tablosu tam tersini söylüyor. Cimbom şu an 15 puanla Süper Lig’in lideri. Hani Mourinho’lu, uçan, kaçan Fenerbahçe’nin önünde. Bu cumartesi Fenerbahçe – Galatasaray derbisi oynanacak ve bu maç kazanan için 3 puan değil 6 puan değerinde olacak. İLGİLİ HABER KARADENİZ KARADENİZ Galatasaray kazanırsa başta […]

NARİN
Yazarlar
17 Eylül 2024
NARİN

Ülkede her zaman anormal şeyler oluyor, olmaya da devam ediyor. Değişen bir şey yok! Tek fark ülkede anormal olan şeyler artık, örtbas edilemiyor. Anormal şeyler sosyal medyaya düşüyor, sosyal medya baskısı ile medyaya haber oluyor. Son zamanlarda sosyal medya etkili bir sivil toplum kuruluşu görevi görüyor. Ülkede sürekli bir kadın cinayeti ya da çocuk cinayeti… […]

Eğlence
11 Eylül 2024
Keyifli Kamplarıyla Ünlü Agora Sanat Köyü

Çanakkale Ezine’ye yakın Tavaklı İskelesi civarında ağaçların ortasında ve denizin kıyısında sanatseverlerin ilgisini çeken bir alan var. Çarşı alanı anlamına gelen Agora, ismini de her şeyin ortasında olmasından dolayı alıyor. Tüm antik yerlerin de tabi: Troya, Asos, Neandria, Tenedos, Behramkale, Kolonai… ( İstanbul, İzmir, Balıkesir, Bursa) 20 yıllık geçmişi olan Agora Sanat Köyü’nün kuruluş hikayesini […]