Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Bu takım şampiyon o-la-cak

Yayınlanma:
ABONE OL
Bu takım şampiyon o-la-cak

Sözde “derbi” özde “derbicik” olan Beşiktaş maçını, Galatasaray kaybetti.

Maç sonu Beşiktaşlılar çok mutluydu, bu mutluluğun sebebi nedir diye araştırırken meğerse üçüncülüğü kutluyorlarmış.

Galatasaray şampiyonluk, Beşiktaş ise üçüncülük peşindeymiş.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

Tabii, herkesin kulvarı, sıkleti farklı.

Uzun uzun “derbicik”i yazmaya da gerek yok.

Ben işin Galatasaray tarafına bakıyorum. Bir önceki yazımda da bahsetmiştim, “şampiyonluk yolu kolay değil” diye.

Bir yandan da Fenerbahçeliler şampiyon olacağız diye Twitter’da hashtag açmış.

Onları da anlamak güç, zamanında şampiyon olduklarını sanıp, sahaya girip “timsah yürüyüşü” yapan bunlar değil miydi?

Türkiye’nin en başarılı takımı, Avrupa’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmiş Galatasaray’dan bahsediyoruz. Şampiyonluk bu kadar yakınken, tecrübesiyle Cimbom bu işi bitirir, şampiyon olur.

Şampiyon olur olmasına da asıl mesele takımdaki düşüş, düşüş demişken bazı futbolcuların yaptığı, artık alışkanlık haline gelen hatalar.

Evet, Muslera’dan bahsediyorum. Son haftalarda yapmış olduğu hatalar akıl alır gibi değil. Geçen sezon baskı altındaki merkez oyuncularına pas atarak Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu’yu da taraftarın önüne atan da Muslera’ydı.

Beşiktaş maçında da aynısını bu kez Sergio Oliviera’ya yaptı ve takım golü yedi.

Tamam Muslera’nın kredisi vardır, takıma çok şey kazandırmıştır evet fakat son haftalarda yapılan, tekrar eden hatalar da Muslera’ya yakışmıyor.

Okan hocaya da bir tavsiye ki mutlaka bu duruma müdahale edecektir. Kalan maçlarda Muslera’ya pas verilmesini ve Muslera’nın baskı altındaki ön kesiciye top iletmesini engellesin.

Hatta bu durumu Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner ağabey de Twitter üzerinden güzel bir şekilde yazmış. Kendisine katılmamak elde değil.

author avatar
Yusuf POLAT
Merhaba, 2002 yılında Akşam Gazetesine stajyer olarak başladım, yaklaşık 10 yıl kadar burada grafikerlik görevini üstlendim. Sonrasında çeşitli gazete ve internet sitelerinde grafikerlik, editörlük ve yazarlık yaptım. Basın sektöründe 20. yılıma girdim.

İlgili Haberler

25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!
Yazarlar
23 Mart 2024
25 – 31 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 26 Mart (Ay Tutulmasından 1 gün sonrası) Haftanın En Yoğun Günü!

Ay Tutulmasından tam 1 gün sonrası yani 26 Mart haftanın en yoğun günü olup bugünde olumsuz hava şartları ve kazaları çoğalabilir. 31 Martta da zayıf fay hatlarında şiddetli depremler artabilir. 31 Martta depremlerin haricinde şiddet ve terör olayları da artabilir. 25 Marttaki Ay Tutulması Terazi burcunda -1 katsayısında olup en çok Natal Güneşi İkizler ve […]

Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”
Belediye
22 Mart 2024
Mimar Dr. Nihat Şen, “İstanbul’da 5 yılda 1,5 milyon konut yenilenebilirdi”

İstanbul’u bekleyen deprem riski için atılan adımları ve kentsel dönüşüm tartışmalarını işin uzmanı değerlendirdi. Türkiye, deprem kuşağında olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalmaya devam ederken deprem uzmanlarında sık aralıklarla uyarılar gelmeye devam ediyor. Özellikle de İstanbul’da beklenen olası deprem riski milyonlarca kişi açısından korkuya neden oluyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine günler kala belediye başkan adaylarının da gündemi deprem. Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminden şikâyetçi olan İstanbullunun […]

HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR
Yazarlar
19 Mart 2024
HER YASAL HAK HELAL DEĞİLDİR

Alev Alatlı:  “İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal olarak suçsuzdur ama yaptığı iş helal değildir. Keza raf ömrünü uzatmak için ekmeğin içine kanserojen madde koyan fırıncının yaptığı ambalajın üzerine koyduğu sürece yasal dolayısıyla suçsuzdur, ama helal değildir. Bir kalem darbesiyle atar ergenleri sokağa döken yazar, alevler afakı sardığında suç mahallinde değilse, olayları […]

18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!
Yazarlar
16 Mart 2024
18 – 24 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 22 Mart (Ay Tutulmasından 3 gün önce) Haftanın EN Yoğun Günü!

22 Mart Ay Tutulmasından 3 gün öncesi haftanın en yoğun günü olup bu günde Ay, Merkür, Mars, Uranüs ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Bilhassa Mars Transiti İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkileyebilir. İkizler burcu her türlü iletişim ve ulaşımı sembolize ettiğinden 22 Martta iletişim kazaları ve olumsuz hava şartları oluşabilir. Uranüs Transiti de yer altını […]