Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Dönüşümden asla vazgeçmemeliyiz

Yayınlanma:
ABONE OL
Dönüşümden asla vazgeçmemeliyiz

Yaşanan ekonomik çalkantılar ve yapay krizler bizlerin can ve mal güvenliğini hiçbir zaman ikinci plana atmamıza sebep olmamalı.

Son birkaç aydır suni olarak yaratılan ekonomik panik atak hamleleri, bizleri paniğe sokmadan soğukkanlılıkla hayatımıza devam etmemizi de engellememeli<

Bu suni atak hamleleri toplum olarak bizleri daha fazla kilitlemeli, devletine milletine daha fazla sahip çıkmasına sebep teşkil etmelidir.

Aziz milletimiz her zaman devletinin yanında olmuş, ekonomik savaşta da devletinin yanında yer alacak ve mücadeleden asla vazgeçmeyecektir.

İLGİLİ HABER EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz takdirde ulus olarak ayakta kalır ve dik oluruz.

Psikolojik olarak hepimiz daha duyarlı, birbirine kilitlenen ve mücadele ruhundan, azminden vazgeçmeyen bir ruh halinde olmalıyız ve olmak zorundayız.

Bu millet binlerce yıl çok sayıda belalardan geçmiş, mücadele etmiş, ama asla hedefinden vazgeçmemiştir. Çok ağır bedeller ödeyerek birlik ve beraberliğini muhafaza ederek kendi içinden, kendi küllerinden nice devletler çıkarmıştır.

Hepimize düşen görev, geçmişimizden kopmayarak geçmişi geleceğe sağlam temeller üzerine inşa ederek taşımalıyız. Gelişen bu teknolojik gelişmeler bizleri asla özümüzü kaybetmemize sebep teşkil etmemeli, aslında gelişen teknolojik gelişmeleri kendi değerlerimizi koruyan, geleceğe taşıyan bir modelleme olarak kurgulamalıyız.

Bizleri bekleyen doğal afetler, küresel ısınmadan kaynaklı mevsimsel değişim hareketleri karşısında yapılacak çalışmalar, deprem, kuraklık ve tarımsal üretim, enerjinin önemi her geçen gün daha da önem kazanmaktadır.

Yaratılmak istenen panik ve kargaşalıklar, endişe oluşturacak bilinçli çalışma hareketleri bu önemli konuları unutmamıza neden olmamalıdır.

Bizler ancak sağlıklı huzurlu ve güvenli ortamlarda yaşadığımız takdirde mücadelemize devam edebiliriz.

Dolayısıyla deprem kuşağı üzerinde olduğumuzu, yapı stokumuzun doğal afetlere karşı güvenli olmadığını bilmeliyiz. Mevcut durumumuz sağlıklı dönüşüm hareketinden bizleri asla vazgeçirmemeli.

Siyaset de tabii ki bu yönde şekillenmeli topluma güven veren söylem ve hareket tarzında olmalıdır. Kendi sağlığımız açısından önemli olan eski ve riskli binalarımızın yenilenmesi daha da hızlanmalı, kendi önlem ve tedbirlerimizi kendimiz almalıyız.

Sağlıklı binalara kavuşmak ancak bizlerin, mülkiyet sahiplerinin azmi ve çalışması ile mümkündür. Riskli binaların dönüşümü ve hızlanması, aynı zamanda ekonomik canlılığı ve üretimi de olumlu yönde etkileyecek olup, oluşturulmak istenen krizin de önüne geçilmiş olacaktır.

Doğal afetler, deprem hiçbir zaman durmayacak ve tehlike devam edecektir. Bu nedenle, meydana konan belirsizlik asla bizleri etkilememeli, aksine hızlı hareket etmeliyiz.

Üretir isek, çalışır isek, mücadele eder isek, kendi önlemlerimizi kendimiz alır isek bir ve beraber oluruz.

author avatar
Mimar Nihat ŞEN

İlgili Haberler

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]