Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Meteoroloji son dakika 77 ile uyarı! Kar için tarih verdi! Kar bekleyenler dikkat!

Yayınlanma:
ABONE OL

Meteoroloji son dakika uyardı. Meteoroloji genel müdürlüğü soğuk havalarla ilgili açıklama yaptı. Kar yağacak mı? İstanbul’a kar ne zaman gelecek belli oldu. İşte meteoroloji son dakika uyarıları!

30 saat yağış var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere bir çok ili uyardı. İStanbul’da 15 Şubat tarihi ile 16 Şubat tarihleri arasında 30 saat yağış bilgisi verdi. An itibariyle İstanbul üzerinden ağır geniş yağış kütlesi görünüyor. Poyrazla hava üşütücülüğü daha da artacak. Yarın ise son dakika uyarı verildi.

Yarın hava buz tutacak!

İstanbul için cuma günü dondurucu soğuk uyarısı yapıldı. Şu an için 7 derece olan hava sıcaklığı 16 Şubat cuma günü için 3 derece olarak aktarıldı. Meteoroloji kar ile ilgili de açıklama yaptı!

İstanbul Şubat ayı için kar beklentisini bitirdi!

Son gelen meteorolojik verilere göre İstanbul şubat ayı için kar beklentisini kapattı. İstanbul’a Şubat ayında kar yağmayacak. Ancak MArt için ayrı bir uyarı geldi.

77 ile uyarı!

Meteoroloji genel müdürdlüğü bugün için 77 il gri gökyüzü ve yağmur uyarısı yaptı. Perşembe günü 77 ilde yağmur bekleniyor.

Meteoroloji son dakika uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çığ tehlikesi ve kuvvetli yağışlar için uyarıda bulundu. Ege bölgesinde sıcaklığın 3-6 derece azalacağını ifade eden Meteoroloji, “Ülkemizin genelinde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerinde mevsim normellerin üzerinde seyretmeye devam ediliyor” dedi.

Gün içerisinde Ege ve Marmara yağış alacak. Ancak Doğu için kar uyarısı bir kez daha yenilendi.

Mevsim normelleri üzerinde yağış alacak iller şu şekilde!

Adıyaman

Şanlıurfa

Gaziantep

Diyarbakır

Elazığ

Malatya

Tunceli

Bingöl

Batman

Mardin

Şırnak

Hakkari

Kahramanmaraş

 

İlgili Haberler

Genel
10 Mayıs 2024
Hudutsuz Sevda dizisine sürpriz isim katıldı! O isim ayrıldı

NOW ekranların sevilen dizisi Hudutsuz Sevda dizisine sürpriz isim katıldı. Ancak sevilen dizide senaryo gereği de bir ayrılık yaşandı. Hudutsuz Sevda dizisinde sürpriz ayrılık! Medyapım ve Bahadır Özdener imzasıyla Now’da ekranlara gelen Hudutsuz Sevda dizisine bir isim katıldı, bir isim ayrıldı. İLGİLİ HABER Kuğu Gölü Balesi İzmir’de izleyiciyle buluştu Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın […]

Adalar
08 Mayıs 2024
Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı Adalılarla Beraber Yapıldı

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, seçim vaadini yerine getirerek meclis toplantısını açık havada Ada sakinleriyle birlikte yaptı. Adalar Belediye Meclisi, meclis toplantıları Belediye Hizmet Binasında değil,  beş adada halka açık şekilde yapılıyor. Mayıs ayının ilk toplantısı 6 Mayıs’ta Kınalıada’da ada sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Adalıların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Ali Ercan Akpolat,  halka açık […]

Genel
07 Mayıs 2024
Teşkilat dizisinde sürpriz ayrılık! Yeni başrol geliyor

TRT 1 ekranlarınının reyting rekortmeni dizisi Teşkilat dizisinde sürpriz ayrılık. Her pazar akşamı rekorlar kıran Teşkilat dizisinde sürpriz ayrılır yaşanırken, yerine sürpriz bir isim geliyor. Tims B Productions imzalı Teşkilat dizisinde ayrılık yaşanıyor. Sarp Levendoğlu, Cengiz Bozkurt, Murat Yıldırım, Aybüke Pusat ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizide Ömer karakterini canlandıran Murat Yıldırım diziye […]

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]