Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

İlk defa sosyal medya da fark attı! İşte ilk anket! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu?

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı neredeyse Cumhurbaşkanlığı kadar önemli görülüyor. Siyasi çatışmaların ve siyasette yükselmenin en büyük rolü olan İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için ilk anket yayınlandı. İlk defa sosyal medya da o isim fark attı!

İBB başkan adaylığı yarışı başlıyor!

İstanul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Murat Kurum’un ismini açıklaması ardından İStanbul için Ekrem İmamoğlu’nun rakibi belli oldu. Aylar öncesinde ben rakibimi biliyorum diyen İmamoğlu, Kurum’un açıklanması ardından biliyorum dedi. Şimdi gözler Mart ayında yapılacak seçime çevrilmiş durumda! Peki ilk ankette kim önde? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mı önde?

X’te bile fark attı!

Seçim Twitter’da yapılsa %70’le iktadara muhalefet gelir esintisi ilk defa son buldu. En çok kullanılan X adresinden ilk seçim anketi yapıldı. Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya etkisiyle fark atması beklenirken ezici bir üstünlük ortaya çıktı!

İstanbul’da iki aday arasında kalsaydınız kime oy verirdiniz?

İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na mı Murat Kurum’a mı oy verirsiniz diye yapılan ankette 178.818 kişi oy kullandı. Murat Kurum oyların %61,6’sını alarak rekor kırdı. Ekrem İmamoğlu ise %38,4’te kaldı.

Kale olarak lanse edilen sosyal medya twitter’da Murat Kurum’un bu kadar oy alması seçimi neler oluyor yorumlarını beraberinde getirdi. İstanbul el mi değiştirecek merak ediliyor.

İlk anketler önemli!

Sosyal medyada Murat Kurum’un bu kadar fark atması, anketlerde ne çıkacağını merak ettiriyor. Anketler 5 bin – 10 bin Kişi arasında yapılıp sonuçlar veriliyor. Ancak X’te 178 bin kişinin katıldığı ankette Murat Kurum sonucu beklenmiyordu. Şimdi gözler Anket şirketlerine çevrilmiş durumda.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
18 Mayıs 2024
Kadıköylü Yazar Özge Doğar’dan Yeni Kitap

Kadıköylü Yazar Özge Doğar’ın “Renkli Çiçeklerim Var” başlıklı yeni öykü kitabı, Ters Kule Yayınları etiketiyle çıktı. 13 öyküden oluşan kitapta Çiçekçi Kadın Pembe, kadınlığa, insanlığa, geleceğe dair öyküler anlatırken; umudun oltasına takılmamızı sağlıyor. Özge Doğar “Renkli Çiçeklerim Var” hakkında, “Toplumsal acıların, bireyi etkilememesi mümkün değil. Benim öykülerimde kadınlar eşitlikten ve özgürlükten yana bir dünya için […]

Genel
17 Mayıs 2024
İlayda Emir; Bu sezon erkek giyimi son derece şık olacak

2024 Takım Elbiselerine İlginç Tanıtım..   İlayda Emir markasının Son koleksiyonu için İstanbul’un muhteşem boğazında özel bir etkinlik gerçekleştirildi.. Deneyimli fotoğrafçılar Semih Palancı ve Reza Salgın’ın fotoğraflarını çektiği ve özel çekimlerde bulunduğu organizasyonu Bilal Baştemur otuzbeş başarılı modelle çekimleri marmaranın muhteşem mavisinde tekne turunda gerçekleştirdi. İLGİLİ HABER Başkan Yıldız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve […]

Basında Kadıköy
16 Mayıs 2024
FENERBAHÇE PARKI’NDAKİ FENER KÖŞKÜ HAMAMI İÇİN RESTORASYON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Kadıköy Belediyesi, Fenerbahçe Parkı’nda bulunan Osmanlı dönemine ait olduğu bilinen yaklaşık 600 yıllık Fener Köşkü Hamamı’nın restorasyonu için çalışmalara başladı. İstanbul 5 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından onaylanan proje kapsamında tarihi hamamın yenilenmesi ve yeniden turizme kazandırılması hedefleniyor. Kadıköy; Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerine ait birçok tarihi ve kültürel mirasa ev sahipliği […]

Eğlence
16 Mayıs 2024
Acâibü’l Temâşa oyunu Üsküdar Tekel Sahnesinde seyirci ile buluştu

Oğuz Utku Güneş’in yazıp yönettiği Acâibü’l Temâşa oyunu bu hafta 15 Mayıs’ta Üsküdar Tekel Sahnesinde seyirci ile buluştu. Acâibü’l Temâşa’da, Dekor Tasarımı Aytuğ Dereli’ye Kostüm Tasarımı Dilek Kaplan’a, Işık Tasarımı Ayşe Ayter’e, Müzik ve Koreografi Vehbi Can Uyaroğlu’na, Kukla Tasarım Cansu Akdeniz’e, Kaligrafi  Mehmet Kemal Şahinboy’a , Video Tasarım Murat Soner’e, oyunun Yönetmen Yardımcılıkları Zuhal […]