Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

30 Yılda Yazılan Bir Başarı Öyküsü: Viko

Yayınlanma:
ABONE OL

Anahtar ve priz sektörünün lider kuruluşu VİKO Elektrik ve Elektronik, 30. kuruluş yıldönümünü çalışanları ve aileleri ile birlikte önceki gün, WOW İstanbul Hotel’de düzenlediği görkemli bir gala gecesi ile coşku içinde kutladı.

Dünyada ilk 10 arasında yer almayı hedefliyoruz!
Açılış konuşmasında VİKO Genel Müdürü Nusret Kayhan Apaydın şunları dile getirdi:

“Bugün, VİKO ailesi olarak 30. kuruluş yıldönümümüzü birlikte kutluyor olduğumuz için gerçekten çok mutluyuz… Bir jenerasyonun yaşam süresi demek olan 30 yıl boyunca adeta sıfır noktasından, muhteşem bir hizmet aşkı ve olağanüstü çaba ile VİKO’yu Türk sanayi ve ekonomi dünyasına kazandıran kurucularımız Cahit Durmaz ve Ali Dağbaşı’na huzurlarında ve hepiniz adına teşekkür ediyorum.

” 30 yıl önce, başlayan yolculuğumuz; bugün, VİKO’nun bir dünya markası olma yolundaki, başarı öyküsüyle devam ediyor. Yıllar içinde Türkiye’deki liderliğini pekiştirerek geliştiren VİKO, yurt içindeki başarısını sektöründe ihracat şampiyonu olarak dış pazarlara da taşımıştır.

2010 yılında ihracatımız Avrupa, Asya ve Afrika’da yer alan 66 ülkeye ulaşmış olup hedefimiz yakın gelecekte bu sayıyı 75’e çıkarmaktır. Aralarında Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Kosova gibi lider olduğumuz ülkelerin de yer aldığı bu ülkelerin pek çoğunda anahtar ve priz denildiğinde VİKO markası en çok hatırlanan ve beğenilen markalar arasında yer almaktadır. 40. yılımızda önümüze koyduğumuz hedef ise sektörümüzde dünyanın ilk 10 firması arasına girmektir.”

VİKO’nun yolunu aydınlatan yıldızlar!

VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Durmaz mesajında; VİKO’yu, 30 yıl önce dostu ve yakın arkadaşı Ali Dağbaşı ile devraldıklarını ve bugünlere getirdiklerini kaydederek, 30 yılda elde ettikleri başarı sonucunda, şu an sektörde dünya liderleri arasında yer aldıklarını söyledi. Cahit Durmaz, çalışanlarına hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında;

“Her geçen gün yenilenen, büyüyen, dünya rekabetine uyum sağlayabilen kuruluşumuzda çalıştığınız için, sizler farklısınız ve şanslısınız. Sizler gibi çalışkan, özverili, gayretli çalışanlara sahip olduğu için de bizler ve kuruluşumuz şanslı. Bu güzel bütünlüğe sahip çıkmak hepimizin görevi. “ Yıldızsız bir yolda yürünmezmiş, sizler VİKO’nun yolunu aydınlatan yıldızlarsınız.”  diyerek sözlerine son verdi.

VİKO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Dağbaşı “Şu an geçirdiğimiz 30 yıl film şeridi gibi gözümün önünden geçti ve VİKO’nun bu günlere gelmesinin temelinde müşterilerimizle, tedarikçilerimizle ve siz değerli çalışanlarımızla ilişkilerimizde güven, dürüstlük, insanı sevme ve çalışma azmi olduğunu görmekteyim.

Bu noktaya hep birlikte geldik. VİKO’nun bugünlere ulaşmasında emeği geçen şu an aramızda olmayan çalışanlarımıza ve tüm başarılarımız için hepinize tek tek teşekkür ederim.” diyerek duygularını paylaştı.

Gala gecesi, coşku içinde devam etti

Gala gecesine katılan 1000’in üzerindeki VİKO mensubu 30. kuruluş yılı için düzenlenen kutlama organizasyonunda sanatçı Ercan Akışık’ın şovuyla keyifli dakikalar geçirdiler.

Gecenin finalini Of Aman Nalan’ın olağanüstü sahne performansı ile keyif ve coşku içinde eğlendiler.

Gala Gecesinin bir başka etkinliği de VİKO Tanıma Takdir Ödüllendirme Sistemi kapsamında çalışanların kıdem teşvik ödülleri, öneri ödüllerinin verilmesiydi. Bu kapsamda 25 çalışana öneri ödülü, 5, 10, 15, 20 yılını doldurmuş 40 çalışana kıdem teşvik ödülü verildi.  Ayrıca VİKO çalışanları kurucularına 30. yıl plaketi takdim ederek, “Başarıya devam” sözü verdiler.

Kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde ağırlıklı olarak eğitime öncelik veren VİKO’ya Gala gecesinde, sponsorluğunu sürdürdüğü İbni Sina İlköğretim Okulu tarafından 30. yılına armağan olarak yazılan “VİKO 30. yılında” şiiri ve başarı plaketi ile, katkılarına teşekkür etti.

İnsana, gelişmeye ve çevreye olan duyarlılığını en az ülke ekonomisine yarattığı katkısı kadar önemseyen VİKO, ülkemizin rekabet gücünün ancak eğitilmiş insanla olabileceğine inanmakta 1998 yılından bu yana sponsorluğunu üstlendiği ilköğrenim okulunda fiziki imkanların iyileştirilmesi çalışmalarının yanı sıra sınıflarda öğrenmenin iyileştirilmesi için Eğitimde Toplam Kalite uygulamalarına da destek vermektedir.

Ürün kalitesi, müşteri hizmetleri anlayışı ve sektörde hep ilki yapma heyecanı ile projeler geliştiren VİKO, Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarını EFQM Mükemmellik Modeline göre sürdürmekte olup 2005 TÜSİAD KalDer Ulusal Kalite Ödülü başta olmak üzere hem ulusal hem de uluslararası alanda pek çok ödülün de sahibidir.

VİKO,  ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri belgelerine sahiptir. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesine girme başarısını gösteren ve “elektrik tesisatı” sektöründe kendi klasmanında bu listede bulunun ilk ve tek sanayi kuruluşu olmanın haklı gururunu yaşayan VİKO, mükemmele ulaşma yolculuğuna hızını kesmeden devam etmektedir.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]