Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kadıköy Göztepe Parkı Zorlu Kış Şartlarına Marshall İle Hazırlanıyor

Yayınlanma:
ABONE OL
Kadıköy Göztepe Parkı Zorlu Kış Şartlarına Marshall İle Hazırlanıyor

Türkiye dekoratif boya sektörünün lider markası Marshall, Kadıköy Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü çalışma ile hem Kadıköy parklarını çetin kış şartlarına hazırlıyor hem de ağaçların kesilmesini engelleyerek çevre korunmasına katkıda bulunuyor. Kadıköy Belediyesi, Marshall’ın ahşap koruma serisi Cuprinol ürünleri kullanarak parkları güzelleştiriyor ve koruma altına alıyor.

Çevreci vizyonuyla daha yeşil bir çevre için ürünler geliştiren Marshall, Kadıköy Belediyesi ile yeni bir işbirliği başlattı. Bundan böyle Kadıköy Belediyesi parkları, Marshall’ın Mayıs ayında Türkiye’de piyasaya sürdüğü Cuprinol ürünleri kullanılarak güzelleştirilecek ve yaklaşan kış ayları düşünülerek koruma altına alınacak. Böylece, Marshall sponsorluğunda güzelleştirilen parklarda kullanılacak malzemeler için daha fazla ağaç kesilmesinin önüne geçilecek.

İlk olarak Kadıköy Göztepe Parkı’nda uygulanan ortak çalışma ile parktaki ahşap banklar Cuprinol serisi ürünlerle koruma altına alınarak boyandı. Kadıköy Belediyesi parklarındaki ahşap ünite ve bankların korunması ve güzelleştirilmesi için başlatılan proje daha sonra diğer park ve bahçelerde de uygulamaya konacak.

“Diğer belediyelere örnek olmalı”

Kadıköy Belediyesi ile başlatılan işbirliği konusunda Marshall Boya Genel Müdürü Feridun Uzunyol şunları söyledi: “Cuprinol ürün serilerimiz, çevrenin korunması için maksimum özellikleri sunuyor ve ahşap ünitelerin korunmasında çok büyük kolaylık sağlıyor. Ahşap ürünlerin korunmasına konfor getiren Cuprinol, aynı zamanda ahşap üzerinde tam bir koruma sağlayarak daha fazla ağaç kesilmesini engelliyor ve orman katliamının önüne geçiyor. Kadıköy Belediyesi ile başlattığımız bu işbirliğinin diğer belediyeler için de örnek olmasını diliyoruz.”

Kadıköy Belediyesi Başkanı Av. Selami Öztürk ise proje ile ilgili şunları söyledi: “Kadıköy Belediyesi olarak çevre korumaya büyük önem veriyoruz. Çevreye duyarlı projeleri hayata geçiriyoruz.

Atık pil ve yağların çevreye zarar vermeyecek şekilde toplanması gibi projelerimize elektronik atıkların güvenli olarak toplanması projesini ekledik. Kadıköy Belediyesi İklim Dostu Belediyeler Sözleşmesi’ne de imza koyarak bu konuda kararlılığını ve çevreye duyarlılığını göstermiştir. Boya konusunda da çevreye zararsız boya kullanarak hem ahşabı hem de çevreyi koruyarak diğer belediyelere ve kamu kurumlarına örnek olacağımıza inanıyoruz.”

Cuprinol ile ahşap mobilyalara sihirli dokunuş

Daha önce sadece yapı marketlerde satılan ve artık tüm Marshall bayilerinde de bulunabilen Cuprinol Bahçe Serisi’nde Garden Furniture Restorer, Garden Furniture Revival Kit, Garden Furniture Preserver, Garden Furniture Cleaner, Garden Furniture Teak Oil, Cuprinol Decking Treatment temizleme setleri bulunuyor.

Cuprinol Garden Furniture Restorer: Cuprinol serisinin bir üyesi olan Garden Furniture Restorer, hava koşulları nedeniyle gri renge dönmüş olan sert ahşapların hızlı ve kolay bir şekilde orijinal rengine döndürülmesini sağlıyor. Garden Furniture Restorer kullanılırken fırça ile yüzeye bolca sürmek, ahşabın rengi parladıktan sonra da yumuşak keçe ile zımparalamak yeterli oluyor. Zımpara işlemi tamamlandıktan 15 dakika sonra su ile temizlenen ahşap orjinal ve canlı renklerine kavuşuyor.

Cuprinol Garden Furniture Revival Kit: Garden Furniture Revival Kit de hava şartlarından dolayı görünümü değişen sert ahşapları orijinal rengine kavuşturup, uzun süreli bakımını yapıyor. Bakım işlemini hızlandıran ve bir günde bitirilmesini sağlayan Garden Furniture Revival Kit, yüksek performanslı formülü sayesinde hava şartlarından dolayı ahşaba kaybolan yağını geri kazandırıyor. Kit’in içinde bulunan Furtinute Oil in içeriğinde bulunan Wax, hava koşullarına karşı dayanıklılık sağlarken, Golden rengi ile ahşabın görünüşünü ön plana çıkarıyor.

Cuprinol Garden Furniture Preserver: Garden Furniture Preserver, tüm bahçe mobilyaları ve dış cephe ahşaplarının korunması için kullanılabiliyor. Kuru ve temiz yüzeyin mantar, çürük, küfler ve vernikten temizlendikten sonra kullanılması tavsiye edilen Garden Furniture Preserver, tüm yüzeye eşit dağılacak fırça ile sürülerek veya sprey ile püskürtülerek uygulanabiliyor.

Cuprinol Garden Furniture Cleaner: Garden Furniture Cleaner ise tüm ahşap bahçe mobilyalarının düzenli temizliğinde kullanılabilecek ve temizliği bir keyfe dönüştüren bir ürün. Garden Furniture Cleaner’ın içeriğinde bulunan Wax ve portakal yağı, aynı zamanda ahşabı koruma altına alıyor ve ilk günkü canlılığında görünmesini sağlıyor.

Cuprinol Garden Furniture Teak Oil: Tüm doğal tik ve sert ahşapları koruma garantisi veren Garden Furniture Teak Oil de ahşap malzemeleri koruma altına alıyor ve ahşabı besleyerek doğal rengini yansıtıyor. Ahşap ve tik yüzeylerdeki yağ ve toz lekeleri ile kirler temizlendikten sonra uygulanan Garden Furniture Teak Oil, Garden Furniture Restorer ile birlikte uygulandığında daha uzun süreli bir koruma sağlıyor.

Marshall hakkında

Marshall bugün, Türkiye’nin yanı sıra başta Rusya Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Bulgaristan, Kosova, Makedonya ve Arnavutluk olmak üzere toplam 15 ülkede faaliyet gösteriyor. Marshall ürün grupları arasında; iç cephe boya ve astarı, dış cephe boya kaplama ve astarları, ahşap metal boya, tutkallar, macunlar, özel amaçlı ürünler, tinerler, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, ahşap koruyucu ve vernikler yer alıyor. “Bir dokunuşla bambaşka” sloganıyla ürün ve hizmetlerini sunan Marshall, üretimden son kullanıcıya ulaştığı süreç içerisinde nihai ürün faydaları dahil olmak üzere, insan sağlığı ve çevreye karşı duyarlılığını uluslararası standartları referans alarak ön planda tutuyor.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]