Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bahçeler Tchibo ile Tazeleniyor

Yayınlanma:
ABONE OL

 Tchibo, “Bahçelerde Bahar” temasında sunduğu, hem bahçe hayatını kolaylaştıran hem de dekoratif ürünlerle bahçelerde bahar havası estiriyor.

Bahar ile birlikte bahçeler şenleniyor. Yeni temasını bahçelerin yenilenmesine ayıran Tchibo, eşsiz bir bahçe keyfi vaad ediyor. Tchibo’nun bahçe keyfi için gerekli tüm ürünleri bir arada sunduğu yeni teması “Bahçelerde Bahar”, 12 Nisan’da tchibo.com.tr internet mağazasında, 14 Nisan’da ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor.

Tchibo’nun bahçelere tazelik getirdiği yeni temasında; güneş banyosuna imkan veren rahat şezlonglar, kısa şekerlemeler için sağlam hamaklar, işlevsel düzenleyiciler, bahçelerde fark yaratan aydınlatma çözümleri, sağlam ve kullanışlı bahçe aletleri, çiçeklere hayat veren saksılar ve pratik sulama gereçleri dikkat çekiyor. Güneş Enerjili LED spot, Güneş Enerjili Kelebek, Güneş Enerjili Masa Lambası ve Işıklı Çakıl Taşları, enerji tasarrufu sağlayan özellikleri ve şık çizgileri ile ön plana çıkıyor.

“Bahçelerde Bahar” temasından bazı ürünler

Izgara Seti: Dört dörtlük ızgara keyfi! Izgara çatalı, ızgara fırçası, ızgara maşası, kenarı tırtıklı ızgara döndürücü ve 6 mısır tutacağıyla eksiksiz bir ızgara seti. Ekstra uzun saplar sayesinde elleriniz güvende. Dayanıklı, katlanabilir kanvas muhafaza çantası dahil ve asma kopçalı. Bulaşık makinesine uygun. 10’lu set halinde.

 

Bahçe Aletleri Seti: Usta bahçıvanlara! Bahçe işleri bir çırpıda bitecek. Hava şartlarına dayanıklı kısa tırmık, kürek ve kanvas muhafaza çantası dahil. Asma kopçalı ve katlanabilir. 3’lü set halinde.

Güneş Enerjili Kelebek: Parıldayan zerafet! Bahçenizdeki ışıl ışıl kelebeği hayal edin. Güneş enerjisiyle çalıştığı için enerji tasarrufu sağlar ve çevre dostudur. Sensörlüdür ve karanlık çöktüğünde otomatik olarak devreye girer. Taş plastikten ve kelebek camdan. Suya karşı dayanıklı.

Gölgelikli Şezlong: Yazın tadını çıkarın! Arkanıza yaslanın ve kuş seslerini dinleyin. Alüminyum kasnak sayesinde çok sağlam ve hafiftir. Katlanabilir ve yer kaplamaz. Gölgelik  istediğiniz gibi ayarlanabilir. Taşıma kayışı dahil. Maksimum taşıma kapasitesi yaklaşık 100 kgr. ve kum renginde.

Barbekü: Mangal partisi başlasın! Baharla birlikte özlediğiniz mangal partileri de geri döndü. Yüksekliği ayarlanabilir ızgarayla zahmetsiz kullanım. Kömür haznesi emayeli çelikten, delikli taban sayesinde eşit ısı dağılımı. Kül tutma haznesi emayeli çelik. Katlanabilir taşıma sapı mevcut. Duruş küpü korozyona dayanıklı, toz kaplama çelik; aynı zamanda muhafaza kutusu olarak da kullanılabilir. Izgara bölmesi matlaştırılmış çelikten.

Balkon Saksısı: Balkonlar çiçek açıyor! Balkonunuzda bahçe havası yaratabilirsiniz. Tüm hava şartlarına uygun üstün kaliteli yapıda. İç kısımda folyo ve su akıtma delikleri mevcut.

 

Sulama Kovası: Çiçekler susuz kalmasın! Bu romantik aksesuar bahçenize çekicilik katacak. Çıkabilen başlık sayesinde bitki bakımı sadece şık değil çok da pratik olacak. Çinkolu lakelenmiş metalden ve krem renkte. Dolum hacmi yaklaşık 5 l.

Işıklı Çakıl Taşları: Büyüleyici bir bahçe! Çakıl taşları ışığı emer ve gece ışıldar. Saksıları veya yol, bahçe ve süs havuzunun kenarını çevrelemek için yeşil renkte ışıldayan odak noktası. Toplam 50 adet.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]