Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ahmet Şimşek kolejinde onur dolu açılış

Yayınlanma:
ABONE OL

TÜRKİYE’DE EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİ BİR SAYFA AÇAN 28 YILLIK KÖKLÜ EĞİTİM KURUMU AHMET ŞİMŞEK KOLEJİ,2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ’Nİ 10.000’İNCİ MEZUNUNU UĞURLAYARAK GİRDİ.ÜLKEYE BİRÇOK DEĞERLİ İŞ ADAMI VE İSİM YETİŞTİREN TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK ÜCRETSİZ ÖZEL OKULU AHMET ŞİMŞEK KOLEJİ BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI OLDU.

 

 
Okulların açılması ile birlikte düzenlenen törende konuşan; Ahmet Şimşek Koleji Kurucusu Ahmet Şimşek ve eşi Genel Eğitim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek, önemli mesajlar verdi.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

 
ahmet simsek-koleji(5)
Kolej Kurucusu Ahmet Şimşek eğitim önemine değinerek şunları ifade etti:
Bu yıl aramıza katılan ve bizi tercih eden öğrencilerimiz; geçen yıllardan aramızda olup okuyan öğrencilerimiz… Hep birlikte mükemmel bir şekilde yetişmek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.Ne mutlu bize.Kolejimizde çağın gerektirdiği en son imkanları kullanarak yeni, modern ve kolay eğitim sistemini uygulayarak, öğrencilerimizin yetişmesini temin etme gayreti içindeyiz.Biz sizler için buradayız.Gayemiz bu davada kardeşçe, birlik içinde, sevgi, şefkat, saygı ve sevgiyle buluşarak, bütünlük içinde çocuklarımızı en üst seviyede yetiştirmektir. Şuna inanıyoruz ki, bu kutsal eğitim yuvasında ailelerimizin, büyüklerimizin, ulusumuzun övüneceği birer değerli insanlar olarak yetişmenizdir.

 

 

Şüphesiz ki bu şekilde yetişiyorsunuz.Hepimizin göğsünü kabartacaksınız.Bu yıl kolejimiz çeyrek asırdan da fazla tecrübesi ve birikimleri ile dünya standartlarında yeniden yapılanmış olarak Türk toplumunun önüne çıkmaktadır.Ne kadar övünsek azdır.Sadece mükemmel eğitimle kalmamak, yetinmemek, öğrencilerimize bir çok öğeleri aktarmak, benimsetmek ve aşılamak gayemizdir.Bu öğeler ahlaklı olmak, insan haklarına saygılı olmak,yükselmek, başarmak gibi bir çok sayıda öğelerdir.

 

ahmet simsek-koleji(2)
Bu eğitim yuvası bizim değil sizindir.En iyi şekilde istifade edin.Siz çalışın, her şeyimiz sizindir.Sizlere feda olsun.Vatanın size ihtiyacı var!Toplumun size ihtiyacı var!Toplumun size ihtiyacı var!Zira bunları dünyaya siz tanıtacaksınız.Bu kudret sizde var.Yüce Atatürk ne diyordu;’Cumhuriyeti biz kurduk,onu yaşatacak, yükseltecek sizlersiniz.Ancak bu kudrete sahip olmanız lazım.Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur…Yolumuz Atatürk’ün çizdiği yol olacak.Onun için yolumuz açık olsun.Sizi yetiştiren büyüklere, anne-babalara sesleniyorum. Ne mutlu bizlere ki böyle evlatlar yetiştirdiniz, bu seviyeye getirdiniz.En iyi günlerini göreceğinize inanıyorum.İnşallah her zaman başarılı olacaklardır.Yürekten temenni ediyorum.Tekrar bu mutlu günümüzü kutluyor, başarılı, sağlıklı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum.” dedi.

 

 
Kolejin ilk-orta-lise Genel Yöneticisi ve Sanat Yönetmeni Yasemin Kumral Şimşek ise yaptığı konuşmasında;
Bu yıl yeni bir sistem oluşturduk. Bu sistemin amacı ayakları yere basan, ne istediğini bilen, başarmak için elinden geleni yapan, zeki ve başarılı evlatlar yetiştirmektir. Aynı Rodin’in “Düşünen Adam” figüründe olduğu gibi, çocukları yetiştiren ailedir ama biz burada okulumuzda çocuklarımızın çalışkan, azimli dürüst ve iyi bir insan olarak gerçek kişiliklerini ortaya çıkarıyoruz. Bu sene üniversite sınavlarında başarı çıtamızı en yüksek seviyeye yükselttik. Devlet üniversitelerini ve özelin devlet seviyesindeki puanlarıyla yüzlerce öğrencimizi üniversitelerin en değerli bölümlerine uğurladık. Yine bu yıl SBS sınavlarında 400’ ün üstünde puan alan öğrencilerimizden çoğunluğu başka kolejleri kazandıkları halde, yine bizi tercih ettiler. Öğrencileriniz sizden çok bizim evlatlarımızdır. Bizim için başarı hedeftir.Bunun için öğrencilerimize çok sıkı bir ölçme değerlendirme sistemi getirdik.Eksikler tespit edilip, sıkça üstüne gidilecektir. Bizim hedefimiz ya başaracağız, ya başaracağız…” dedi.

 

ahmet simsek-koleji-3
Törende mezun olmanın ve iyi bir üniversiteyi kazanmanın haklı gururunu ve onurunu yaşayan öğrencilerimizden Merve TÜRKKOL ; ”Okuluma, öğretmenlerime ve üzerimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üniversitede arkadaşlarımdan ileride olmamın nedenlerinden biri de, Ahmet Şimşek Koleji’nde gördüğüm profesyonel ve temel İngilizce ve Almanca dersleridir.Sonsuz teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

 
İlk ve ortaokul Müdürü Hasan Delikenli ve Lise Müdürü Bora ESİN’in konuşmalarından sonra,
Sevimli ilkokul birinci sınıf öğrencileri ellerinde bayraklarıyla, alkışlarla sınıflarına gönderilirken, öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Türkiye’nin ilk ve tek ücretsiz özel eğitim kurumu konseptiyle tanınan’ vergiler sizden, eğitim bizden’ felsefesiyle yönetilen Ahmet Şimşek Koleji’nin yöneticileri ve öğrenim ekibi,2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde yeni başarılara imza atmak üzere yoğun bir çalışma dönemi içerisine girdi.

 

unnamed (4)
Törenden sonra kolejin Etkinlik Salonunda izleyicilere nefis bir müzik ziyafeti veren Tenor Berk Özbek ve müzik öğretmenleri enstrümanlarıyla nefis bir müzik şöleni sundular.
Törene katılan Kurucu Ahmet ŞİMŞEK, eşi ve ilk orta lise Genel Eğitim Yöneticisi Yasemin KUMRAL ŞİMŞEK, Genel koordinatörlerimiz Altay ŞİMŞEK, Tuncay ŞİMŞEK, Yasemin ŞİMŞEK, Yüzme Koordinatörümüz Nilay ŞİMŞEK,İlk-Orta Okul Müdürü Hasan DELİKENLİ, Lise Müdürü Bora ESİN, Başöğretmenimiz Emine ŞEN’e , Sanatçı İbrahim ERKAL’a, tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]