Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Maltepe’de Gönüllülerle Veliler Tanıştı

Yayınlanma:
ABONE OL

Bütün Aile Bir Arada

 

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in seçim öncesi vaatlerinden biri olan Cumhuriyet Eğitim Merkezi, öğrencisiyle, velisiyle, öğretmenleri ve gönüllüleriyle bir araya geldi. Tanışma toplantısı ve Öğretmenler Günü yemeğine katılan Başkan Zengin, binlerce üyesi olan ailenin yeni üyeleriyle başarı öyküsünü paylaştı.

Gönüllülerle Veliler Tanıştı

Beşinci eğitim yılını karşılayan Cumhuriyet Eğitim Merkezi velileri ve gönüllüleri bir araya geldi. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin katıldığı tanışma toplantısında Cumhuriyet Eğitim Merkezi Gönüllüleri’ne maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Zengin sözlerine, büyük aileye katılmış olmalarından dolayı yeni üyelere hoş geldiniz diyerek başladı.

İmece ruhuyla eğitimde fırsat eşitsizliğini nasıl ortadan kaldırarak mucize sayılacak başarılara imza attıklarını anlatan Başkan Zengin, “Hikayemiz derin. Herkes gibi benim de bir hayalim vardı ve iyi ki gerçekleştirdim. İmece yoluyla bugünlere nasıl geldiğimizi hep birlikte gördük. Zümrütevler’de beş sınıflı, yüz öğrenciyle başladığımız Cumhuriyet Eğitim Merkezi’nin bugün bin beş yüz öğrencisi var. Hayaliniz büyükse ve siz de büyük düşünürseniz gerçekleşir. Bizlerin ve gönüllülerimizin çabalarıyla bugünü görmekten dolayı mutluyuz. Sizlerin de mutlu olacağınızı biliyorum; çocuklarınız emin ellere emanet.” dedi.

“Benim yüreğimle birlikte çarpan yürekler oldukça başaracağız.”

Cumhuriyet Eğitim Merkezi’nde öğrencilerin sadece ders değil, hayata hazırlanmayı da öğrendiklerinin altını çizen Maltepe Belediye Başkanı Zengin, “Çocuklarımızın evlerine gittik; sosyolojik ve psikolojik tespitler yaptık. Onların her türlü sorunu, bizim de sorunumuz oldu. Bu hayal içinde sizler varsanız, çocuklarımızın gelecekle ilgili hayalleri varsa bizleri kamçılar ve bu proje var olur. Benim yüreğimle birlikte çarpan yürekler oldukça başaracağız. Tüm öğretmenlerimize, destekçilerimize şükranla ve sevgiyle teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Başkan Zengin, tüm gönüllülere teşekkür belgesi verdi.

Öğretmenler Gününde Kutlama Yemeği

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Cumhuriyet Eğitim Merkezi’nde tüm gün süren veli toplantılarının ardından, Merkez’in eğitim kadrosuna Öğretmenler Günü Yemeği’nde teşekkür etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte Cumhuriyet Eğitim Merkezi öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Zengin, türlü zorlukların üstesinden gelerek öğrencilerine en iyisini vermek için çalışan öğretmenleri tebrik etti.

“Belki bugün kıvılcımız, ancak meşale olarak devam edeceğiz.”

Gecenin sonunda bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Zengin, “Türkiye’nin gelecek aydınlık günleri için karanlığa karşı direnen öğretmenlerimizi kutluyorum. Sizler var oldukça gelecek güzel günlere olan umudumu kaybetmiyorum. Ben, mesleğimi feda etme adına hayatımı Maltepe’ye adadım, imecenin en güzel örneklerini vererek yaşamaya çalışıyorum. Engelleri aşabilmenin en iyi yolu; el ele vererek yoldaş olabilmektir. Belki bugün kıvılcımız, ancak meşale olarak devam edeceğiz.” dedi.

“Taşın ağır olduğunu biliyorum, ancak hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız.”

Son zamanlarda yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Başkan Zengin, “Türkiye’nin geldiği bu noktada emperyal güçlerin sarmalında olduğumuzu biliyoruz. Bunu irdeleyen, sorgulayan bizler olacağız. Sizleri, bu olumsuz koşulları ortadan kaldırmak adına göreve davet ediyorum. Göreviniz, güzel şeyleri insanlara anlatabilmektir. Birbirimize kenetlenerek başarmak zorundayız. Türkiye’nin sorunlarını giderebilmek adına eğitimli, kültürlü insanlara ihtiyacımız var. Sizlerden fazla şey beklediğimin farkındayım. Taşın ağır olduğunu biliyorum, ancak hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Bu görev anlayışı içinde umudumuz var. Bu güzel duygularla gelecek güzel günler adına Öğretmenler Gününüzü kutluyorum.” diye konuştu. Başkan Zengin’le toplu fotoğraf çektiren öğretmenler, coplanan meslektaşlarına selam gönderdiler.”

 

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]