Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Barry Callebaut, Türkiye’de dünyaca ünlü CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezini Açtı.

Yayınlanma:
ABONE OL

150 Yıllık Tatlı Tecrübe CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezi Açılışı

Barry Callebaut, Türkiye’de dünyaca ünlü CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezini Açtı.

 

  • Barry Callebaut;  Türkiye’de eşi benzeri olmayan ve çikolata konusunda uzman, yeni inovasyon merkezini açıyor.
  • CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezi geniş workshop yelpazesi, şefler ve çikolata uzmanları için özel demo programları sunuyor.

 

21 Kasım 2013, İstanbul/Türkiye – Dünyanın lider yüksek kaliteli çikolata ve kakao üreticisi Barry Callebaut, Türkiye’deki ilk CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezini açıyor.

Bu merkez şirketin bünyesinde bulunan dünya çapındaki 16. CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezi olacaktır.

İstanbul’da bulunan CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezi en son teknoloji ekipmanları ve workshop uygulamaları ile her seviyeden çikolata ile çalışan, ilgilenen, yeni teknikler öğrenmek isteyen, Türkiye pazarına özel trendleri ve reçeteleri yakından takip etmek isteyen herkese açıktır.

Merkez; Çikolatacılar, HORECA sektöründe olan şefler, pastacılar ve diğer tüm çikolata ile ilgilenen uzmanlar için çok geniş bir workshop programı ve demo hizmeti veriyor.

CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezi, Barry Callebaut’un global gurme çikolata markaları Callebaut®, Cacao Barry® ve Carma® ‘nın 150 yıldan fazladır sahip olduğu bilgi ve tecrübelerini aktaracaktır.

Merkez ayrıca profesyonellerin bilgi paylaşımlarında bulanabileceği, sohbet ortamlarının olacağı bir buluşma yeri olacaktır.

Yeni CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezi’nin Teknik Danışmanı ve Müdürü olan Marc Pauquet merkez ile ilgili olarak; “Merkezimiz çikolata ile ilgili tüm ihtiyaçları karşılayacak, çok geniş bir workshop programına sahip – başlangıç seviyesinden ileri seviye deneyimli şeflere kadar herkes bizde bir şeyler bulacaktır. Birçok Türk çikolatacı ve çikolata sever, çikolatayı öğrenmek ve kendilerini geliştirmek için Avrupa’ya seyahat ediyorlardı. Artık aradıkları yüksek seviye bir çikolata merkezi, burada İstanbul’da” dedi ve ekledi, “Aynı zamanda bünyemizde bulunan Teknik Danışmanlarımız, marka elçilerimiz ve gıda sektöründe bulunan tüm profesyonellerle bilgi alışverişinde bulunmak istiyoruz. Onlarla birlikte Türkiye’ye özgü yerel tatlar, yeni reçeteler yaratacağız ve çikolatayı daha farklı daha yenilikçi nasıl kullanırız onun yollarını araştıracağız.”

Barry Callebaut’un yeni CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezi, şirketin EEMEA bölgesinin merkezi olan İstanbul’da 250 m² alana kurulmuştur. Geniş ve ferah bir workshop alanı, profesyonel mutfak ve her katılımcı için bireysel tezgahlar, çikolata temperleme makineleri ve diğer tüm gerekli ekipmanlar burada hizmetinizdedir.

Yurtdışından gelip bilgi ve tekniklerini paylaşacak uluslararası şeflerin ilki, uluslararası Teknik Danışman olan Fransız Philippe Marand’dır. Kendisi hiç şüphesiz dünyadaki gurme çikolata ustalarından en iyilerindendir.

Frederic Trombert, Barry Callebaut EEMEA Bölgesi Gourmet bölümünden sorumlu Başkan Yardımcısı; “yeni CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezimiz şirketimizin Türkiye ve EEMEA bölgesinde daha güçlü ilerlemesini sağlayacaktır. Burası Türkiye’deki ilk merkezimiz, aynı zamanda EEMEA bölgesindeki ikinci merkezimizdir. Bu merkez bizim Türkiye’deki yerel çikolata pazarının uluslararası markamız olan Callebaut®, Cacao Barry® ve Carma® için ne kadar önemli olduğunun göstergesidir. İstanbul’daki yeni merkezimiz bizi aynı zamanda müşterilerimiz ile de yakınlaştıracaktır. Türkiye’de bulunan şeflerin ve çikolata sanatçılarının yeni çikolata reçeteleri, trendler ve kreasyon yaratmaları için merkez olacaktır “ dedi.

CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezi Istanbul, Barry Callebaut’un tüm dünyanın önemli merkezlerinde bulunan diğer 15 Akademi ile entegre olacaktır. Yılda yaklaşık 38.000 profesyonel ve çikolatacılar CHOCOLATE ACADEMY™ Merkezlerinde workshoplara katılıyor.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]