Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Skyland İstanbul Yatırımcısının Yüzünü Güldürdü

Yayınlanma:
ABONE OL

Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland İstanbul projesi büyük ilgi görüyor. Rezidans, ofis, AVM ve otelin yer aldığı projede konut bloğunun 10 ay gibi kısa bir sürede % 40’ı satılırken, yatırımcısına da %30 prim kazandırdı.

 

 

 

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe’de inşa edilen ve içinde rezidans, AVM, ofis ve uluslararası bir otel zinciri bulunan Skyland İstanbul projesinde satışlar büyük hızla sürüyor. Nisan ayında yapılan lansmanın ardından hızlı bir satış grafiği sergileyen projede, konut bloğunun  %40’lık kısmının satışı tamamlandı.

 

Merkezi konumuyla yatırımcının ilgi odağı olan Skyland İstanbul, yakınında yer alan Türk Telekom Arena’nın ardından Şişli Etfal’in ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binalarının bu bölgede inşa edilecek olmasıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Birbirine bağlı 3 kuleden oluşan ve 2016 yılında tamamlanması hedeflenen proje, mimarisi ve konsepti ile de cazip bir yatırım fırsatı sunuyor.

 

Rezidans bölümde yer alan yaklaşık 1000 konutun %40’ı satılırken, 10 ay gibi kısa bir dönemde proje %30 prim yaparak yatırımcısının da yüzünü güldürdü. Metrekaresi 3.500 USD olan ve 372 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü projede, 52-78 metrekare aralığında stüdyo daire, 81-112 metrekaresi arasında 1+1 daire, 117-181 metrekare arasında 2+1 daire, 184-234 metrekare arasında 3+1 daire ve 298-322 metrekare arasında 4+1 daire bulunuyor.

 

Eroğlu Gayrimenkul Hakkında

 

Bilgi, deneyim, cesaret ve ileri görüşlülük: Sektörün klişelerini değiştirmek için gerekli olan her şeye sahibiz…

 

Eroğlu Holding’in tekstil ile başlayan,30 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Gayrimenkul; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.

 

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa’da projeler geliştiren Eroğlu Gayrimenkul’ün  önümüzdeki  4 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.

 

Colin’s ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği ‘marka yaratma’ üzerine kurulu iş modelini inşaatta ve gayrimenkulde de  devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008’de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM’nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009’da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, 2010’da ise Oksizen Konakları’nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır. Eroğlu Gayrimenkul 2011 yılında; İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Bursa Harmony Towers başlarken 2012 yılında ise Erasta Antalya projesine ve Seyrantepe’deki yeni projesi olan Skyland İstanbul’a başlamıştır.

 

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]