Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Spor ve Güzel Sanatlar Lisesinde İlk Ders Zili Çaldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İlköğretim ve liselerde 2013 2014  eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. İlköğretim ve liselerde okuyan yaklaşık 15 milyon öğrenci ile 600 bin öğretmen 3 aylık yaz tatilinin ardından ders başı yaptı. 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde ilçemizde alanında tek olan  Prof Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde ayrı bir heycan yaşandı. Sporcu ve Güzel Sanatlar bölümü öğrencileri Temmuz ayından beri farklı bir kulvarda başarılılarını sergileyip başarılı Spor bölümüne 30 resim Bölümüne 30 Müzik alanına 30 başarılı öğrenciler ilk ders ziliyle sınıflarına girdiler.

16 Eylül 2013 Pazartesi sabahı Okul bahçesinde  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra Okul Müdürü Dr Yahya TURAN’nın öğrencilerine hoşgeldiniz konuşmaları  ile  öğretmenlerinin okulu tanıtıcı konuşmalarından sonra sınıflarına sırasıyla geçilmiş oldu.

Bilindiği üzere İlçemizde   Spor ve Güzel sanatlar alanında eğitim veren okul ilçeler ve iller arası Yurtdışında farklı alanlarda başarıyı Ataşehire ve okullarına  getiren başarılı öğrenciler mezun etmekle adını duyurmaktadır.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

guzel,sanatlar,lis.

SPORCU VE GÜZEL SANATLAR ÖĞRENCİ VELİLERİ İLK TOPLANTIYI GERÇEKLEŞTİRDİ

Başarılı öğrenciler yetiştirerek mezun etmekle adını duyuran Lisede başarının en üst seviye olmasının tek sebebi Velilerle İdarecilerin öğrencilerle ilgi alınacak karalarda işbirliği ve bir arada olmaları gelmektedir.

Eğitim Öğretim Yılının ilk veli toplantısı 22 Eylül 2013 Pazar günü okulda gerçekleştirildi. Sporcu ve Güzel Sanatlar Bölümü öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda, yıl içerisinde yapılacak ders programları etkinlikler kılık kıyafet yönergesi, öğrencilerin devam devamsızlıkleri ile ilgi yönetmenlikler, okul giriş çıkışları ders anlatım sistemleri slat gösterisiyle birlikte okul müdürü Dr Yahya TURAN’ın sunumuyla sohbet havasında karşılılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşmiştir.

Okul müdürü konuşmasında velilerimizin bu ilk toplantıya yoğun ilgileri bizleride mutlu ediyor, okulumuzdaki eğitim sistemini takip etmeleri, sık sık bizleri ziyaret ederek öğrencilerimizin durumlarını birlikte değerlendirerek başarılı olmalarında etkenlik yönleriyle bizlere destek olmaktalardır.

Ben öğrencilerime güveniyorum öğretmenlerime idarecilerime personelime inanıyorum. bizler bir takım ruhu ile bir aile ortamında başarıyı yakalamak öğrencilerimizi mezun ettikten sonrada üniversite hayatlarında en güzel yerlerde olmalarını arzu etmekteyiz. Öğretmen öğrencinin en yakın danışmanı arkadaşı ve rehberi olması öğrencimizin başarıyı bulmasında büyük etkendir. İşte bu istek bu sevgi ortamı bizde var diyerek sözlerini bitirmiştir.

 

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]