Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Avcı: 2014 Hedefimizden Sapmadık!

Yayınlanma:
ABONE OL

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Yıldızlı gençlerle buluşan Abdullah Avcı, gençlere verilen değerden bahsederken, “şu an Avrupa’nın 3’üncü genç takımıyız” dedi…

 

Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız İşletme Kulübü’nün organize ettiği söyleşide yıldızlı öğrencilerle buluşan Abdullah Avcı, gençlere verilen değer, üst yapı, alt yapı ve bunlar arasındaki ilişkiden bahsetti.

Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin moderatörlüğünü, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan yaptı. Ayan ”Konunun miladı çok önceye dayanıyor olabilir ancak gençlere çok değer verilmeyen Türkiye’de Sn. Avcı’yı büyük bir başarının mümessili olarak görüyoruz” diyerek başladığı söyleşide, sözü daha sonra Abdullah Avcı’ya bıraktı.

Sözlerine söyleşiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Abdullah Avcı, her türlü projede gençlerin yanında olmak istediğini vurgulayarak, henüz genç denilebilecek bir yaşta Galatasaray alt yapısındaki başarılarından ve 1999 senesindeki Süper Lig’de yardımcı antrenörlükdöneminden bahsetti.

Kendisine sorulan sorulara tek tek yanıt veren Abdullah Avcı’nın da Yıldızlılara bir sorusu vardı. “9 Milli takımımız, bir senede kaç tane maç yaptı” diye soran Avcı, doğru yanıtı alamasa da en yakın cevabı veren öğrenciye, Milli Takım Forması hediye ederken “Bugün oynanacak maçla birlikte 105 tane olacak. A milli takımın sağlıklı gelişebilmesi adına değişik ülkelerde oynayıp kendini geliştirmek önemli bir faktör” dedi.

Futbol eğitimi ve okul eğitiminin bir arada olması gerektiğini vurgulayan Milli taımlar Teknik Direktörü, bu alandaki projelerden de bahsederken kişilik eğitimiyle destekli projelerin her yaş grubunun hocalarıyla geri dönüşler sağlandığını vurguladı.

Avcı, Milli Takım için yaptığı değerlendirmede ise “2014 hedefimizden hiçbir zaman sapmadık. 4 maçta, 3 puan aldık ancak hedeflerimiz var. Şu an Avrupa’nın 3’üncü en genç takımını kurduk” dedi.

Gençlerin Semih Şentürk’le ilgili sorularına da cevap veren Abdullah Avcı, hiçbir sorunları olmadığını ifade ettiği Semih’in çok değerli bir futbolcu olduğunuvurgularken, bir süreliğine takımdaki yerini alamayacağını ve onun açığını Memduh ve Burak’la kapatmaya çalıştıklarını ifade etti.

Söyleşinin sonunda Yıldız İşletme Kulübü’nün plaketini kabul eden Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gençlerle FİFA 2013 oyunu oynadı.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]