Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

14 Yılın Ardındaki Başarı Öyküsünü Paylaşan LÖSEV İzleyenlerden Tam Not Aldı!

Yayınlanma:
ABONE OL

1998 yılında kurulan LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı 14 Kuruluş Yıldönümü ’nü İş Sanat’ta cemiyet hayatı ve sanat-iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı muhteşem bir gala ile kutladı.

LÖSEV ulusal düzeyde yaptığı çalışmalar, uluslararası işbirlikleri, sayıları 12.000’e ulaşan kayıtlı hastası ve onların imkânları kısıtlı ailelerine ilettiği hizmetler göz önüne alınarak 2007 yılında Birleşmiş Milletler Ekonomik Sosyal Konsey tarafından da Özel Danışmanlık Statüsü’ne layık görülmüş, Ülkemizde hayata geçirdiği çalışmalarla ulusal ve uluslararası platformda da örnek bir sivil toplum kuruluşu haline gelmiştir.

 

7 Kasım akşamı İŞ SANAT’ta iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı geceye katılanlar büyülü bir atmosferde muhteşem bir gece geçirdiler. Sunuculuğunu Murat Başoğul’un yaptığı geceyi iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra yaklaşık 1000 kişi izledi.

 

10 YILLIK DESTEKÇİLER; “ SİZİ İZLEYİNCE GÖRDÜK Kİ MEĞERSE BİZ HİÇ BİR ŞEY YAPMAMIŞIZ” DEDİLER

LÖSEV’in 14 yıllık kısa ama ulusal ve uluslararası düzeyde başarılarla dolu geçmişinin görsel olarak anlatılmasının ardından sahneye çıkan yönetim kurulu başkanı Pediatrik Hematolog Dr. Üstün EZER yaptığı konuşmada “hiçbir zaman pes etmedik, tek amacımız çocukların hak ettikleri tedaviyi almalarını sağlamak ve onları hayata bağlamak oldu. Lösemi tedavisinde ki başarıların %100 e çıkarmak için hızla artan kanser vakalarına karşı herkesin desteğini bekliyoruz” dedi. Konuşmasında bir de büyük müjde veren Sayın EZER, Türkiye’nin hatta Avrupa ve Asya’nın en büyük onkoloji hastanesinin de temellerinin LÖSEV tarafından atıldığını, 2 yıl içinde hizmete gireceğini açıkladı. İzleyenlerden büyük alkış alan sunum sonunda son 10 yıldır LÖSEV’e aralıksız destek veren kurum ve kişilere Üstün İnsan Ödülleri (ekte)dağıtıldı. Ödül alanların ortak izlemi ise “ bu akşam gördüklerimiz karşısında anladık ki bizler hiçbir şey yapmamışız, bu geceden sonra çok daha fazlasını yapmak için harekete geçiyoruz…”oldu.

 

Gecede sağlığına kavuşan lösemili çocuklardan oluşan “YAŞAMA SEVİNCİ KOROSU” konseri ve değerli sanatçımız Zülfü Livaneli konsleri izleyenleri büyüledi.

Finalde değerli sanatçımız Zülfü Livaneli ve LÖSEV Yaşama Sevinci Korosu’nun birlikte seslendirdiği parçalar izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Lösemi gibi çok zorlu bir hastalıkla mücadelelerini başarıyla noktalayarak her biri bir mucize gerçekleştiren çocuklar, yaşama olan bağlılıkları, kararlılıkları ve azimleriyle tedavisi süren kardeşlerine ve tüm dünyaya umut aşılayarak, ümitleri yeşerttiler.

 

Bir çok LÖSEV destekçisi kurum ve kuruluşun sponsorluklarıyla (ekte) hayata geçirilen, sanat, iş dünyası ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katılım gösterdiği bu özel geceden elde edilen gelir Lösemili çocuklarımızın tedavilerine aktarıldı.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]