Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İstanbul Fashıon Week Kapandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Gıovane Gentıle 2012 İlkbahar – Yaz misafir koleksiyonu

Erkek giyiminin önde gelen markalarından Giovane Gentile, büyüleyici İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonuyla İstanbul Fashion Week 2012’nin kapanış defilesinde göz doldurdu.

 
Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defileye davetliler ve basın yoğun ilgi gösterdi. Ünlülerin akın ettiği defileye Yonca Evcimik Giovane Gentile tarafından kendisi için özel olarak dikilen erkek kıyafetleriyle katılırken, birçok ünlü isim de davetliler arasındaydı.

 
İstanbul Fashion Week İlkbahar/Yaz 2012 defileleri 7-10 Eylül 2011 tarihlerinde İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda gerçekleştirildi. 22 tasarımcı ve 5 büyük markanın yer aldığı İstanbul Fashion Week 2012’de, moda tasarımcıları ve hazır giyim markaları moda severlerle buluştu.
Fashion Week 2012’nin kapanışı erkek giyimi modasında kendi stilini yaratan ve detaylara verdiği önemle bilinen Giovane Gentile ve Giovane G. Designers’ın yeni kreasyon defilesiyle son buldu. Giovane Gentile yeni koleksiyonuyla 10 Eylül 2011 Cumartesi günü yapılan kapanış defilesinde fırtına gibi eserek ziyaretçileri büyüledi. Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defilede, renkli ve göz alıcı tasarımlar göz doldururken, Giovane Gentile rahatlık ile şıklığı, klasik ile moderni kombine ettiği yeni
koleksiyonuyla İstanbul Fashion Week’e damga vurdu.

 
Giovane Gentile ve Giovane G. Designers Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Mutkan, defilenin ardından yaptığı açıklamada, çok başarılı bir defile gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaptıkları tasarımların çok beğenildiğini ifade eden Mutkan, tasarımlarını yaparken dünya modasını takip ettiklerini bildirdi.
Dünyada 19 ülkede satılan bir marka olduklarını, Türkiye’de ise 30 tane şubeleri olduğunu belirten Mutkan, Avrupa’daki ekonomik krizi öngördükleri için Ortadoğu’da yatırım yapmaya ağırlık verdiklerini söyledi.
Mutkan, ilkbahar-yaz 2012 koleksionuyla ilgili olarak da şunları aktardı: “Bu koleksiyonda rengarenk ve cıvıl cıvıl tasarımlar var. İlkbaharın misafir ruhunu aktardığı yaz mevsimine geçerken, biz de geleceğe dönük hayaller içinde oluruz, yeni planlar yaparız. Bu ruhu anlatmak ve yaşatmak için koleksiyonumuzda renkli kotlar ve ceketler hazırladık. Doğanın renklerini taşıyan tasarımlarımız insanı canlandırıyor. Giovane Gentile 2012 yazında her erkeğe misafir olacak.”
Giovane Gentile ve Giovane G. Designers’ın renkli görüntülere sahne olan defilesinde Yonca Evcimik sürprizi yaşandı. Ünlü sanatçı Yonca Evcimik, Giovane Gentile’nin kendisi için özel olarak hazırladığı şapkalı ve yelekli erkek kıyafetiyle defileyi izleyenler arasında yer aldı.

 
Erkek giyiminin önde gelen markalarından Giovane Gentile ve Giovane G. Designers, yeni kreasyonuyla İstanbul Fashion Week 2012’de 10 Eylül 2011 Cumartesi günü moda severlerle buluştu. Fashion Week’in kapanış defilesi olan Giovane Gentile defilesi renkli görüntülere sahne oldu. Defileyi izleyenler muhteşem bir sürprizle karşılaştı. Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defileye ünlü sanatçı Yonca Evcimik de katıldı. Evcimik defileye Giovane Gentile tarafından kendisi için özel olarak dikilen erkek
kıyafetlerini giyerek katıldı.

Defileye ünlü yağdı
Davetliler ile basının yoğun ilgi gösterdiği defileye ünlüler de akın etti. Defilenin yapıldığı İstanbul Fashion Week çadırı tamamen dolarken, birçok kişi de defileyi ayakta izledi. Defileye Yonca Evcimik’in yanı sıra mankenler Çağla Şikel ve Özge Ulusoy, ünlü radyo programcısı Şafak Karaman ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Osman’ı Emir Berke Zincidi katıldı. Minik Osman cana yakın davranışlarıyla davetlilerin ilgi odağı oldu.
Giovane Gentile-Giovane G. Designers, 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonunda, gezginlerin ruhunu taşıyan erkekler için “MİSAFİR” kreasyonunu hazırladı.
Rahatlık ile şıklığı, klasik ile moderni birleştirdiği tasarımlarda doğallığı ön plana çıkaran Giovane Gentile, zengin koleksiyonlarıyla erkeklerin her zaman her yerde şık ve rahat olmalarını sağlıyor. Detaylara verdiği önemle bilinen Giovane Gentile-Giovane G. Designers, 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonunda, yüksek kaliteli kumaşlar kullanarak şık ve sofistike bir koleksiyon sunuyor.

 
Giovane Gentile-Giovane G. Designers 2012 İlkbahar-Yaz “MİSAFİR” Koleksiyonu, iki farklı bakış açısıyla hazırlandı. Bunlar; “GEZGİN” ve “COLOR MANİA”. İçi dışı bir “MİSAFİR” sezon; tüy gibi hafif ceketler, tene hafifçe dokunan gömlekler, doğal dokular, ham ketenler, kurşungeçirmez erkekler*
Giovane Gentile-Giovane G. Designers, İstanbul Fashion Week 2012’de moda severlerle buluşacak 2012 İlkbahar-Yaz “MİSAFİR” Koleksiyonu ile kara bulutlardan kurtulup, renkli ve umutlu bir sezon vaat ediyor.

 

 

İSTANBUL (İHA)

 

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]