Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Akıl Küpü Biçim Değiştirip Evora’ya dönüştü

Yayınlanma:
ABONE OL

Teknik Yapı tasarımı, fiyatı, ödeme koşullarıyla tam bir akılcı proje olan Evora’nın satışına başladı. Samandıra’da yer alan ve toplam 432 daireden oluşan Evora’da fiyatlar 77,700 TL’den, peşinatlar da 777 TL’den başlıyor

Teknik Yapı, Samandıra’da doğa ile özdeşleşen ve modern hayatın özelliklerini taşıyan yeni bir projeye başlıyor. Fenerbahçe Samandıra tesislerinin hemen yanında ve E-6 otoyolunun kenarında yükselecek olan 432 daireli Evora, ‘akıl dolu’ bir proje olacak.

Proje’nin tanıtım toplantısında bilgi veren Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, kapalı bir küpün, tüm cephelere açılmış halini gösterecek şekilde tasarımı yapılan Evora’nın, yumuşak kıvrımlarıyla huzurlu hayatı simgelediğini belirtti. “Evora’da yer alan sosyal ve spor tesisleri ile yaşam alanları da akılcı bir projenin parçaları olarak yerleştirildi” diyen Nazmi Durbakayım, projede fiyatların ve ödeme koşularının da aynı şekilde akılcı seviyelerde olduğunu ifade etti.

Daireler optimum büyüklükte

Yaklaşık 30 ayda tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Evora projesi 4 bloktan oluşturuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklindeki dört ayrı tip ve 12 farklı içyapıdan oluşan toplam 432 dairenin dağılımında denge unsurları gözetildi. Daire tiplerinin tümü, dört farklı cepheye bakacak şekilde dağılım gösteriyor. Teknik Yapı’nın diğer projelerinde olduğu gibi küçük ve minimal tarzın baskınlığı, Evora’da da kendini hissettiriyor. Projede yer alan ve büyüklüğü 54,50 m² ile 60,75 m² arasında değişen 218 adet 1+1 tipi daireler, projedeki toplam dairelerin yüzde 50,2’sini oluşturuyor.

Genç çiftler, emekliler ve stresten uzak yaşam arzu edenlere optimum yaşam alanı sağlayan projedeki 73 adet stüdyonun büyüklüğü 35,15 m² ile 46,88 m², 86 adet 2+1 tipi dairelerin büyüklüğü 92,20 m² ile 95,46 m² ve 55 adet 3+1 tipi dairenin büyüklüğü de 120,57 m² ile 147,21 m² arasında değişiyor.

Fiyat 77.700 TL’den, peşinat 777 TL’den başlıyor

Teknik Yapı imzalı daire sahibi olmak isteyenler için Evora’da özel ödeme planı ve ödeme şartları da hazırlandı. Evora’da satışa sunulacak stüdyo daireler 77.700 TL, 1+1 tipi daireler 120.200 TL, 2+1 tipi daireler 193.900 TL ve 3+1 tipi daireler 244.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora’da, değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler,  777 TL’den başlayan peşinatları kredi kartıyla bile ödeyebilecek. Kira öder gibi taksit ödemek isteyenler ise 120 aya kadar değişen seçeneklerde, belirleyecekleri peşinata göre 505 TL’den başlayan taksit avantajlarını tercih edebilecek.


Yaşam tarzıyla örtüşen sosyal tesisler

Evora projesinin yaşam tarzıyla örtüşen sosyal tesisleri kapalı ve açık alanlarda yer alıyor. Aydos ormanlarının bol oksijenli havası altında yapılabilecek spor aktiviteleri için 450 metrekarelik açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, paten alanı, yürüme yolları bulunuyor. Spor sonrası dinlenme ve temiz havanın tadını çıkarmak için ise yaklaşık 1.630 metrekarelik göletin kenarında yer alan kafeterya, Evora sakinlerine hizmet verecek.

İki ayrı bölümde projelendirilen kapalı alan sosyal tesislerin ilk bölümünde fitness, plates, aerobik, cafe, Fin hamamı, sauna, masaj odaları ve soyunma odaları yer alırken diğer bölümde bilardo ve masa tesisi bulunuyor. Her daire için özel depo bölümleri de blokların altında yer alıyor. Projede tamamı 475 araçlık kapalı otopark yer altına inşa edilecek.

Çatılar da yeşil alan

Evora’nın toplam 20 dönüm arsa üzerinde projelendirildiğini açıklayan Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, binaların oturum alanının sadece 4.645 metrekare olacağı bilgisini verdi. Projenin yükseleceği zeminin yüzde 75’inden fazlasının yeşil alana ayrılacağını aktaran Durbakayım “Tasarımda görüleceği gibi konut alanı olarak yükselen binaların yüzde 50’sinin çatısı da yeşil alan olacağı için, toplam yeşil alanın genel proje içindeki payının yüzde 85 olduğunu söylemek daha doğru olur” dedi.

Tam güvenlik, yüksek kaliteli donatı

Teknik Güvenlik tarafından 7/24 olarak güvenlik hizmeti verilecek projede, otomasyon merkezine bağlı olarak çalışan, yangın algılama detektörü ile daire hırsız alarmı olacak. Daire içinden, bina giriş kapısı ile renkli intercom bağlantısı, otopark girişinde de ‘otomatik giriş kontrol sistemi’ bulunacak.

Her dairede Vitra veya muadili bir marka seramik, Artema veya muadili bir marka armatürler, Siemens veya muadili marka ocak, fırın, bulaşık makinesi ve davlumbaz ile Franke veya muadili marka eviye kullanılacak.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]