Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Türkiye’ye soğuk hava kütlesi iniyor! Kar bekleyenler dikkat son dakika meteoroloji duyurdu

Yayınlanma:
ABONE OL

Meteoroloji Genel müdürlüğü son dakika duyurdu. Meteoroloji Genel müdürlüğünden kış bitti diyenlere üzücü haber geldi. Kış bitmedi, kar geliyor. İşte meteoroloji o tarihte kar duyurusu.

Son dakika kış bitmedi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika kar ve kış açıklaması. Mart ayına girmemize az bir süre kala Meteoroloji gEnel Müdürlüğü kış ve kar haberi duyurdu. Kar bekleyenlere güzel haber şimdi geldi. Rusya üzerinden ülkemize girecek soğuk hava karı da beraberinde getirecek.

Mart ayına dikkat!

Meteoroloji Genel müdürlüğü yaptığı son gözlemde, Mart ayının şubat ayından kat ve kat soğuk geçeceğini açıkladı. Ecmwf ortalamalarına göre, Mart ayında İskandinavya yükseği desteğiyle ve Omega Blocing basınç desteği ile Rusya üzerinden ülkemize soğuk hava dalgası inecek.

Mart ayı ortasında kar sürprizi!

Genel müdürlük, özellikle mart ayının 2. haftası itibariyle başta İstanbul, Ankara, Bursa olmak üzere tüm iç anadolu ve doğu anadolu da kar yağışının etkili olacağını duyurdu. Mart ayının ikinci haftası itibariyle hiç yağmayan kar yağışı Mart ayında ülkemize inecek.

Mart ayı kış tahminin yayınladı!

Mart ayında meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, iç ve doğu ile kuzey yanı Türkiye genelinde hava mevsim normellerinin çok altında soğuk geçecek.

Batıda Ege, Trakya, Martmara ve Kuzey Karadeniz bölgeleriyle güney iç ve doğu bölgelerinden yağış bekleniyor.

Mart ayı içerisinden majör ısınmaya bağlı Kutup girdabı da görülebilecek. Mart ayının özellikle 10-31 tarihleri arasında yurdumuzu soğuk ve yağışlı havalar etkisi altına alacak. İç Anadolu, Karadeniz ve iç kesimlerde kar yağışı ihtimali oldukça yüksek.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
12 Mayıs 2024
Kadınlar için kaynakçılık kursuna başvurular devam ediyor

Kadıköy Belediyesi’nin Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu ve Gedik Eğitim Vakfı ile birlikte düzenlediği kadınlar için kaynakçılık meslek eğitim kurslarına başvurular devam ediyor. 20-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek kaynakçılık kursunu tamamlayan kadınlar, uluslar arası geçerliliğe sahip sertifika almaya hak kazanacak. Kadıköy Belediyesi, çalışma hayatında kadın istihdamını arttırmaya ve toplumsal cinsiyet eşitsizliklerini ortadan kaldırmaya yönelik ürettiği projelere […]

Basında Kadıköy
12 Mayıs 2024
KADIKÖY BOSTANLARI’NDA YAZ DÖNEMİ BAŞLADI

Kadıköy Belediyesi’nin doğal tarım yöntemleriyle sağlıklı ve temiz gıdaya doğrudan erişim sağlanması amacıyla hayata geçirdiği “Kadıköy Bostanları” projesinde yaz dönemi başladı. Kadıköy Belediyesi’nin yaz ve kış dönemi olmak üzere her yıl 592 kişiye hizmet verdiği Kadıköy Bostanları’nda ilk fideler toprakla buluştu. Fenerbahçe, Moda, Acıbadem ve Göztepe mahallelerinde bulunan Kadıköy Bostanları’nı kullanmak için bu dönem yaklaşık […]

Eğitim
11 Mayıs 2024
EĞİTİM BİR-SEN HAYKIRDI: “ÖĞRETMENE UZANAN ELLER KIRILSIN”

İstanbul Eyüpsultan’da bir öğrenci tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda vefat eden İbrahim Oktugan için basın açıklaması düzenleyen Eğitim Bir-Sen, eğitimde yaşanan şiddete karşı yasal düzenleme getirilmesi çağrısında bulundu. Yaşanan olay sebebiyle Türkiye genelinde bir günlük iş bırakma eylemi de gerçekleştiren Eğitim Bir-Sen İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde basın açıklaması düzenledi. Sendika tarafından İstanbul İl […]

Genel
10 Mayıs 2024
Hudutsuz Sevda dizisine sürpriz isim katıldı! O isim ayrıldı

NOW ekranların sevilen dizisi Hudutsuz Sevda dizisine sürpriz isim katıldı. Ancak sevilen dizide senaryo gereği de bir ayrılık yaşandı. Hudutsuz Sevda dizisinde sürpriz ayrılık! Medyapım ve Bahadır Özdener imzasıyla Now’da ekranlara gelen Hudutsuz Sevda dizisine bir isim katıldı, bir isim ayrıldı. İLGİLİ HABER Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı Adalılarla Beraber Yapıldı Miray Daner ve Deniz Can […]