Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Spor

Batshuayi ve Ryan Kent ayrılıyor! Fenerbahçe yerlerini 2 isimle dolduruyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Ocak ayının gelmesiyle yaz transfer dönemi başlıyor. Fenerbahçe’de 2 yıldız isimle yollar ayrılırken, sürpriz isimler kadroya katılıyor. Fenerbahçe 2 isimle yol ayrımına geldi. Batshuayi ve Ryan Kent yuvadan uçuyor. Yerlerine ise sürpriz isimler geliyor!

Fenerbahçe’de sürpriz ayrılık!

Devre arası transferine Fenerbahçe’den dev atak. Sarı lacıvertliler teknik direktör İsmail Kartal’ın isteğiyle 2 isimle yolları ayırıyor. Ancak yerlerini iki isimle hızlı bir şekilde dolduracak.

Fenerbahçe stoper ve orta saha takviyesi yaparak, elindeki yabancı isimleri elinden çıkartma kararı aldı.

Michy Batshuayi Premier Lig’e dönüyor!

Fenerbahçe’de ilk sürpriz ayrılık yedek golcüsünden geliyor. Batshuayi Suudilerden gelen teklifleri 1 yıldır retediyordu. Ancak Mich Batshuayi sürpriz bir şekilde Everton araya girdi. Oynamak isteyen Batman, Everton’a imza atmak üzere. İstanbul’daki evini boşaltmaya başlayna Batshuayi gidiyor.

Ryan Kent ayrılıyor!

Ryan Kent için ilk resmi teklif Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Hull City’den geldi. premier Lige çıkmak isteyen Hull City, Ryan Kent için Fenerbahçe ile anlaştı. Acun Ilıcalı oyuncunu götürüyor.

Rade Krunic an meselesi!

Fenerbahçe transferde ilk iş olarak Rade Krunic’i renklerine bağlamak istiyor. Oyuncu ile anlaşan Fenerbahçe Milan’dan bedelsiz Rade Krunic’i almak için her yol deniyor. Ali Koç’un ikili ilişkilerini de kullanarak Rade Krunic’e imza attırmak istiyor.

Milan ile sözleşme yenilemeyecek Bosna Hersekli yıldız isim için Edin Dzeko’da devrede olduğu ve oyuncuyu ikna etmede büyük bir yol izlediği öğrenildi. Rade Krunic imza için hazır olduğu transferde Milan’ın kararı bekleniyor.

Stopere Stefan Savic!

Atletico Madrid’le Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki stoper için Fenerbahçe resmen devreye girdi. Fenerbahçe yönetimi gün içerisinde yıldız isimle anlaşma yapmak için İspanya’da.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
13 Mayıs 2024
Sadettin Saran fırsatı kaçırıyor

Malumunuz Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, tekrar başkanlık için adaylığını açıkladı. 4 Haziran 2018 tarihinden bu yana başkan olan Ali Koç döneminde elle tutulur bir başarı yok. Aziz Yıldırım da bunu gözeterek başkanlığa aday oldu. İLGİLİ HABER Duman’ın “Erzurum’a Selam Söyle’nin ardından, “Kars’a Selam Söyle” kitabı yayınlandı Tekrar kazanır mı? Bilemem ama Fenerbahçe’nin artık başka yüzlere ihtiyacı var. Evet, […]

Genel
29 Nisan 2024
Basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonasında Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi

22-28 Nisan arası Sinop’ta gerçekleşen basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası Samsun Canik Belediyesi – Botaş Spor finali ile sonuçlandı. Botaş Sporun 66-35 galibiyeti ile sonuçlanan maçta 15 sayı 10 ribaund ile double double yapan Botaş Spor oyuncusu Rüya Şükran Güvenç aynı zamanda turnuvanın en iyi oyuncusu ödülüne layık görüldü. Slot Demo.Kumar Becerileri berkay See Full Bio

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç […]