hi88

good88

new88

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Asgari Ücreti 1 ay önceden bilen Fatih Portakal en düşük emekli maaşını da açıkladı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Asgari Ücreti önden bilen Fatih Portakal son dakika emekli maaşlarıyla ilgili açıklama yaptı. Fatih Portakal, en düşük emekli maaşını da açıklıyorum diyerek Emekli maaşına gelecek zammı açıkladı!

Son dakika Fatih Portakal açıkladı!

Asgari Ücreti 1 ay önceden bilen Fatih portakal, bu sefer emekli maaşlarıyla ilgili açıklama yaptı. Fatih Portakal en düşük emekli maaşını ve emekliye gelecek zammı açıkladı!

2024 zamlarını belli oluyor!

Milyonlarca vatandaş emekliye ve memura geleek zammı bekliyor. Asgari Ücret 17 bin TL olacağını 1 ay önce duyuran Fatih Portakal, 3 Ocak’ta enflasyon oranların belli olmasıyla memur ve emekli maaşları netleşecek. Ancak Portakal yine herkezden önce hareket etti ve Memur emekli ve en düşük emekli maaşını açıkladı.

Fatih Portakal’dan emekli zammı açıklaması!

1 ay önceden Asgari Ücreti bildiğini açıklayan Portakal, “Asgari ücreti 1 ay önceden bildirmiştim. İsabetli bir öngörüde bulunmuşum. Ve bir emekli olarak dün gece, “Bize ne zam yapılır?” diye düşündüm. Alo malo filan derken, bir şeylere ulaştım. Emekliye zam ne olacak? Tek oran mı, kademeli oran mı? En düşük rakam ne olabilir? Kusura bakmayın iktidar, emekliler sizden önce szctelevizyonu na haberde benden duyacak. İşinizi yine bozacağım.” ifadelerini kullandı.

En düşük emekli maaşını açıkladı!

Asgari Ücrete gelen %49 zamla 17002 TL olduğunu ifade eden Portaka, “Yüzde 52-53 arasında oran veriyorum. En düşük emekli maaşı 11200 TL veya 11.400 TL olarak değişecek. Yüksek olanlara zam yok” açıklaması yaptı.

En düşük emekli maaş zammı %38 olacak!

Yüksek maaş alan emekliye %52 olmayacağını ifade eden Portakal “Ben mesela maaşımı söyleyim, yüksek alıyorum; 24 bin lira… Bana yüzde 52-53 yapılmayabilir. Ama yüzde 38’in altında olmayacak. Düşük olanı yukarı çekecekler ama yüksek alanlara kademeli olabilir.” açıklaması yaptı.

20 bin ve üzeri Emekli maaşı alanların maaşı yüzde 38 zam geleceğini duyurdu.

 

İlgili Haberler

Belediye
25 Ağustos 2024
İDO Sonbahar – Kış Tarifesini Satışa Sundu!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Marmara Denizi’ndeki yolculuk keyfini devam ettiriyor. 9 Eylül 2024-31 Aralık 2024 tarihlerini kapsayan Sonbahar-Kış tarifesini satışa açan IDO, köprülere gelen zamlara rağmen uyguladığı ulaşılabilir fiyat politikasıyla deniz yolculuğuna olan ilgiyi artırmayı hedefliyor. İDO‘ nun bu yenilikçi tarifesi, Marmara Denizi’nin dört bir yanına konforlu, ekonomik ve keyifli seyahatler sunuyor. Filosunda bulunan farklı […]

Ekonomi
15 Ağustos 2024
Akaryakıt Fiyatlarına Yine Zam geldi

15 Ağustos perşembe tarihi itibari ile Türkiye genelindeki akaryakıt fiyatları güncellendi. İşte son dakika haber detayları… 15 Ağustos perşembe gününden sonra Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarına güncelleme geldi. Brent petrol fiyatlarının dalgalanması ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına önemli zamlar yapıldı. Temmuz ayında beklenen büyük artış sonrasında son olarak ÖYV zammı da akaryakıt fiyatlarına yansıdı. İstanbul […]

Belediye
19 Temmuz 2024
TÜKODER’den İBB’ye İstanbulkart tepkisi

YAŞI NE OLURSA OLSUN ÖĞRENCİLERİN KAZANILMIŞ HAKKI YOK EDİLEMEZ   İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Meclisi, 11 Temmuz 2024 tarihli toplantısında, İstanbulkart öğrenci indirimine yaş sınırı getirilmiş, 30 yaşından gün almış öğrenciler için indirim oranı %50’den %10’a düşürülmesi ile ilgili TÜKODER-Tüketiciyi Koruma Derneği Merkez Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama da; “İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Meclisi, 11 Temmuz […]

Ekonomi
30 Haziran 2024
Vatan Partisi, “Asgari ücret açlık sınırının altında olamaz!”

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığından açıklama: “Asgari ücret açlık sınırının altında olamaz!” Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, asgari ücrete zam yapılmaması kararı ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı İbrahim Okan Özkan, Vatan Partisi’nin Türkiye ekonomisinin kurtuluşu için çözüm önerilerini kamuoyuna duyurdu.   Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, asgari ücrete zam yapılmaması […]