Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

81 ile uyarı kar geliyor! Türkiye bu akşam yeni yağışlı havanın etkisine girecek

Yayınlanma:
ABONE OL

Meteoroloji’den son dakika kuvvetli yağış uyarısı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın itibariyle Türkiye’yi uyardı. Şiddetli yağışların geleceğini duyuran Meteoroloji vatandaşları dikkatli olması konusunda uyardı!

Son dakika Türkiye yağışlı havanın etkisini giriyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye bu akşam yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor. Yarın yağışların daha da kuvvetleneceğini açıklayan MGM, kar yağacağını duyurdu!

Soğuk havanın etkisi yarın!

Bu akşam gelecek yeni yağışlı havanın, 8 Aralık cuma günü soğuk havanın etkisine gireceğini açıklayan MGM, Uludağ, Kartepe, Kartalkaya, Ilgaz ve Erciyes’e yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.

Şiddetli yağışlar geliyor!

Meteroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerini uyararak şiddetli yağmura karşı uyardı. 8 Aralık cuma günü kuvvetli yağışlar nedeniyle vatandaşların dikkat etmesi gerektiği açıklandı.

Antalya, Adana, Osmaniye ve Mersin dikkat!

MGM’den yarın şiddetli yağmura karşı su baskını riskine dikkat çekti. Yoğun yağış alacak Antalya, Adana, Osmaniye ve Mersin için su baskınına dikkat denildi.

Ankaralılar dikkat! Kar geliyor!

Ankara en soğuk geçecek iller arasında yer aldı. Ankara’da hava durumu 8 Aralık cuma ve 9 Aralık cumartesi yağmur çok kuvvetli yağacak. Özellikle başta Elmadağ olmak üzere cumartesi günü Ankara’ya kar geliyor. Yeni yağışlı havadan etkilenecek o il Ankara oldu.

İzmir dikkat! Kuvvetli yağmur var!

Meteroloji Genel Müdürlüğü uyardığı bir başka il de İzmir! İzmir’de 8 Aralık cuma günü kuvvetli yağmur görülecek.

İstanbullular dikkat! Yağış var!

İstanbul’da yarın kuvvetli yağmur görülecek. 8 Aralık cuma günü en çok yağmur alacak iller arasında İstanbul yer alıyor.

İstanbul valiliği uyardı!

İstanbul Valiliği vatandaşları fırtına nedeniyle uyardı. Marmara’da rüzgarın 8 Aralık cuma günü kuzey ve kuzeydoğu yönlerden saatte 50-75 km fırtına şeklinde eseceği yahmin edilmektedir. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinde etkisi kaybetmesi beklenmektedir açıklaması yapıldı. İstanbullulara 8 Aralık 05:00 ile 8 Aralık 19:00 arasında dikkatli olun uyarısı yapıldı.

Türkiye’de yağışlar etkili olacak!

Batıda, Kuzeyd ve doğuda yüksek basınç merkezi en üst seviyede. Alçak basın yağışlı hava bloke oluyor ve Türkiye bu akşam itibariyle sürekli yağış alacak.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
12 Mayıs 2024
KADIKÖY BOSTANLARI’NDA YAZ DÖNEMİ BAŞLADI

Kadıköy Belediyesi’nin doğal tarım yöntemleriyle sağlıklı ve temiz gıdaya doğrudan erişim sağlanması amacıyla hayata geçirdiği “Kadıköy Bostanları” projesinde yaz dönemi başladı. Kadıköy Belediyesi’nin yaz ve kış dönemi olmak üzere her yıl 592 kişiye hizmet verdiği Kadıköy Bostanları’nda ilk fideler toprakla buluştu. Fenerbahçe, Moda, Acıbadem ve Göztepe mahallelerinde bulunan Kadıköy Bostanları’nı kullanmak için bu dönem yaklaşık […]

Eğitim
11 Mayıs 2024
EĞİTİM BİR-SEN HAYKIRDI: “ÖĞRETMENE UZANAN ELLER KIRILSIN”

İstanbul Eyüpsultan’da bir öğrenci tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda vefat eden İbrahim Oktugan için basın açıklaması düzenleyen Eğitim Bir-Sen, eğitimde yaşanan şiddete karşı yasal düzenleme getirilmesi çağrısında bulundu. Yaşanan olay sebebiyle Türkiye genelinde bir günlük iş bırakma eylemi de gerçekleştiren Eğitim Bir-Sen İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde basın açıklaması düzenledi. Sendika tarafından İstanbul İl […]

Genel
10 Mayıs 2024
Hudutsuz Sevda dizisine sürpriz isim katıldı! O isim ayrıldı

NOW ekranların sevilen dizisi Hudutsuz Sevda dizisine sürpriz isim katıldı. Ancak sevilen dizide senaryo gereği de bir ayrılık yaşandı. Hudutsuz Sevda dizisinde sürpriz ayrılık! Medyapım ve Bahadır Özdener imzasıyla Now’da ekranlara gelen Hudutsuz Sevda dizisine bir isim katıldı, bir isim ayrıldı. İLGİLİ HABER Teşkilat dizisinde sürpriz ayrılık! Yeni başrol geliyor Miray Daner ve Deniz Can […]

Adalar
08 Mayıs 2024
Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı Adalılarla Beraber Yapıldı

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, seçim vaadini yerine getirerek meclis toplantısını açık havada Ada sakinleriyle birlikte yaptı. Adalar Belediye Meclisi, meclis toplantıları Belediye Hizmet Binasında değil,  beş adada halka açık şekilde yapılıyor. Mayıs ayının ilk toplantısı 6 Mayıs’ta Kınalıada’da ada sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Adalıların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Ali Ercan Akpolat,  halka açık […]