Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Erbakan, ‘21 yıl aradan sonra Milli Görüş’ü Meclis’e taşıyan milletimize teşekkür ediyorum’

Yayınlanma:
ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “21 sene aradan sonra Milli Görüş’ü, yeniden Meclis’e kazandıran milletimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

‘Her şeyden önce fedakar teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim’

Gelen son verilere göre Meclis’te 5 milletvekili ile temsil edilme hakkını elde ettiklerini kaydeden Erbakan, şöyle konuştu:

“21 sene aradan sonra Yeniden Refah Partimizi, Meclis’e kazandıran milletimize teşekkür ediyorum. Tarihi adımın atılmasına katkı sağladılar. Milli Görüş’ün 21 yıl aradan sonra yeniden TBMM’de temsil edilmesine vesile oldular, bu nedenle kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum. Hazine yardımı almayan, medya gücü olmayan, rakiplerinin sahip olduğu çoğu imkanlardan yoksun olan partimiz, teşkilat mensuplarının gayretleri ile Allah’ın yardımları ile bu önemli adımı atmaya muvaffak oldu. Herkesten önce emek veren, fedakarlık gösteren, canla başla gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum”

‘Milli Görüş Meclis’te 5 vekil ile temsil edilecek’

“Partimizi anketlerde hiç göstermeyen, anket şirketlerinin aslında manipülasyon yaptıkları, bilimsel çalışma yapmadıkları, seçim sonuçları ile bir kez daha açık şekilde ortaya çıktı. Gelen sonuçlara göre partimiz TBMM’de 5 milletvekili ile temsil edilme hakkını bulunduruyor. 3 milletvekili İstanbul, 1 Kocaeli, 1 milletvekilimiz de Konya’dan seçilmiş bulunuyor. Bu milletvekillerimizin sayısının artma ihtimali de bulunuyor. Partimizin aldığı oylar sandıklar açıldıkça artmaya devam ediyor” diye konuştu.

Sayın Cumhurbaşkanı 2. Turda farkla kazanacaktır 

Resmi olmayan rakamlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını da kaydeden Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın farkı daha da ikinci turda kazanacağına inandığını belirterek,  “Şu ana kadar ulaşan seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığı görülmektedir. Bizim de içinde bulunduğumuz Cumhur İttifakı’mızın 2. Tur için avantajlı konumda olduğunu ifade etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Kılıçdaroğlu ile arasında ciddi bir oy farkı var. İkinci turda da bu oy farkının daha fazla açılarak Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferiyle sonuçlanacağını olan inancımız tamdır. İnşallah iki hafta sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın da zaferini hep birlikte kutlayacağız ve böylece inşallah hem Milli Görüş’ün Meclis’e girmesi hem de Sayın Cumhurbaşkanımızın seçilmesiyle çifte kutlamayı yapacağız.  Bu vesileyle tüm seçmenlerimize, Yeniden Refah Partimize oy vermiş olsun veya olmasın bir kez daha teşekkürler ediyorum.” diye konuştu.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]