Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Fenerbahçe kendi sahasında berabere kaldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İSTANBUL(CİHAN)- Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Paolo Tagliavento, Massimiliano Grilli, Mauro Tonolini (İtalya Futbol Federasyonu)

Fenerbahçe: Volkan Demirel 5, Gökhan Gönül 6, Lugano 6, Bilica 5, Andre Dos Santos 5, Mehmet Topuz 5 (Dk. 91 Özer Hurmacı 4), Emre 6 (Dk. 75 Selçuk Şahin 4), Baroni 4 (Dk. 106 Gökhan Ünal ?), Stoch 6, Alex 5, Niang 5

PAOK: Kresic Dario 6, Boussaidi Avis 5 (Dk. 75 Sznaucner Miroslaw 5), Garcia Pablo Perez 7, Salpingidis Dimitrios 7, Sorli Oliver 6, Malezas Stylianos 6, Contrera Fica Pablo 7, Dorvalino Alves Maciel 6, Fotakis Georgios 6 (Dk. 92 Koutsianikoulis Vasileios 5), Vieria De Freitas Adelino 6, Filomeno Lucio Alejo 6 (Dk. 82 Zlatan Muslimovic 8)

Goller: Dk. 50 Emre (Fenerbahçe) Dk. 102 Muslimovic (PAOK)

Sarı Kartlar: Dk. 7 Anis, Dk. Malezas Stylianos, Dk. 86 Garci Pablo Perez, Dk. 103 Muslimovic (PAOK) Dk. 55 Mehmet Topuz, Dk. 112 Lugano (Fenerbahçe)

UEFA Avrupa Ligi Play-off rövanş maçında Fenerbahçe, kendi sahasında PAOK ile 1-1 berare kaldı. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nin ardından UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalamayarak Avrupa’ya veda etti.

50. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Bu dakikada Alex’in sağdan ortasında Niang’dan önce savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Emre’nin sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

51. dakikada sağ çaprazda topu önünde bulan Mehmet Topuz’un sert şutunu kaleci son anda kornere tokatladı.

57. dakikada PAOK savunmasının uzaklaştırmak istediği topla buluşan Alex’in vuruşunu kaleci iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

59. dakikada Mehmet Topuz’un pasında sağ çaprazda topla buluşan Gökhan Gönül’ün sert şutu kaleciden döndü. Daha sonra araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

62. dakikada Alejo’nun sert şutu kaleci Volkan’ı geçtikten sonra çizgi üzerinden Gökhan Gönül çıkardı. Pozisyonu takip eden Dimitrios yakın mesafeden dokundu ancak meşin yuvarlak auta çıktı.

69. dakikada Stoch’un soldan ortasında topla buluşan Alex’in vuruşu savunmaya çarparak kornere çıktı.

76. dakikada sol kanattan ceza sahası içine yapılan ortada Salpingidis’in dönerek yaptığı vuruş kaleci Volkan’dan sekti. Araya giren Bilica son anda tehlikeyi uzaklaştırmayı başardı.

85. dakikada Niang ile verkaç yapan Gökhan Gönül, ceza alanı içinde topla buluştuktan sonra vuruşunu gerçekleştirdi ancak top yan ağlarda kaldı.

Mücadelenin normal süresi 1-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona ermesine rağmen ilk maçta rakip takımında aynı skorla üstün olmasından dolayı karşılaşma uzatmaya gitti.

98. dakikada Özer’in pasında ceza alani ön tarafında topla buluşan Alex, rakipleini geçtikten sonra vurdu. Ancak meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

102. dakikada PAOK deplasmanda Muslimovic ile beraberliği yakaladı. Bu dakikada kaleci Dario’nun kullandığı kaleci atışında Adelino’nun kafayla aşırdığı topa haraketlenen Muslimovic kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldığı anda düzgün vurdu. Meşin yuvarlak Volkan’ın solundan ağlarla buluştu. 1-1.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi. İlk maçı kaybeden Fenerbahçe, bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalamayarak Avrupa’ya veda etti.

İlgili Haberler

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu Türkiye’de özellikle son […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]