SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kadıköy’de Yükümlüler Tarafından Yapılan Resim Sergisi ve Sosyal Market Açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, yükümlüler ve ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla oluşturulan Sosyal Market ile yükümlülerin çalışmalarının yer aldığı Resim Sergisi Kadıköy Hasanpaşa’da İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde, 29/09/2022 günü Perşembe, Saat:14:00 te gerçekleştirildi.

                İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik yaklaşık 23.000 dosyanın denetim ve takibi yaparak kendi bünyesinde aktif olarak görevli psikolog, sosyolog, sosyal çalışmacı, öğretmen ve infaz koruma memurları ile toplam 174 personelle İstanbul Anadolu yakasının 14 ilçesinde ikamet eden denetimli serbestlik yükümlülerinin iyileştirilmesine ve topluma uyum sağlamalarına yönelik bireysel görüşmeler, grup çalışmaları ve seminerler ile diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çeşitli eğitim-iyileştirme faaliyetleri ve projeler yürütmektedir.

Bu kapsamda, maddi durumu yetersiz olan denetimli serbestlik yükümlülerinin, yeniden topluma kazandırılmalarında önemli yer teşkil edebileceği düşünülen temel ihtiyaçlarından bir kısmının karşılanabilmesi amacıyla;  giyecek, ayakkabı, temizlik, kuru gıda, kırtasiye ve benzeri malzemeleri yükümlülere ulaştırılmak üzere İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik bünyesinde bir ‘Sosyal Market’ alanı düzenlendi ve yükümlülerin çalışmalarından oluşan Resim sergisiyle birlikte 29.09.2022 tarihinde çok sayıda katılımcının yer aldığı bir açılış programı düzenlendi.

Açılış programında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili İhsan Kamil AKÇADIRCI günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından projeye destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri verildi.

Plaket takdiminin ardından protokol üyeleri sergi ve sosyal marketin açılışını gerçekleştirildi. Açılış programına, Kadıköy Kaymakamı Muhittin PAMUK; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili  İhsan Kamil AKÇADIRCI; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Ömer Kurtuluş AKSOY; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Onur OĞUZER; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Cemil SANDIKÇI; İnfaz Hakimi Seval KARATAŞ; İnfaz Hakimi Ali TARAKCI; İstanbul Anadolu Cumhuriyet  Savcısı Sayın İdris AKSOY; ; İstanbul Anadolu Cumhuriyet  Savcısı Recep OSOYDAN; ; İstanbul Anadolu Cumhuriyet  Savcısı Burhan USLU; ; İstanbul Anadolu Cumhuriyet  Savcısı Ahmet TATLICAN; İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet ÖZER; İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serkan BİLİR; Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Ediz ZEYREK; İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürü  Seviyya SANCI;  Ceza İnfaz Kurumu Müdürleri; İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu Üyeleri, Türk Kızılay Şube Başkanları; Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Serdar Ümit ÖNCEL; Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü idareci ve personelleri katıldı.

İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü sosyal market projesi ile maddi durumu yetersiz 2500 yükümlü ve ailesine ulaşmayı planlamakta ve denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlülerin eğitim iyileştirme sürecine adaptasyonlarını arttırmayı hedeflemektedir.

İlgili Haberler

Genel
14 Mart 2024
TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Büyük Birlik Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Taylan Mahmut Çorta hızlı bir tempoyla seçim çalışmalarına devam ediyor. Çorta, Bakırköy’e olan bağlılığını belirterek; ‘’Bakırköy’ün ruhu benim ruhumla özdeşleşmiştir. Bu beldeye olan sevdam, sadece bir görev değil, bir yaşam tarzıdır’’ dedi. Türkiye, 31 Mart’ta yapılacak olan 2024 Yerel Seçimlere kilitlendi. İstanbul ve ilçelerinde de tüm hızıyla devam […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]