MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Eğlence, Genel, Kadın, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Sivil Toplum, Spor, Toplum, Yaşam » Genç müzisyen Emra Dolen, Klip İçin Milli Sporcudan Boks Dersleri Aldı

Genç müzisyen Emra Dolen, Klip İçin Milli Sporcudan Boks Dersleri Aldı



Emra’dan Bir Ayda 2. Şarkı

Genç müzisyen Emra Dolen, yeni çalışması “Felsefe”yi DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Geçtiğimiz haftalarda ilk çalışması Deliler’i müzikseverlerle paylaşan ve büyük beğeni toplayan Emra Dolen çalışmalarına hiç ara vermeden sözü ve müziği Zeki Güner’e ait olan Felsefe isimli hareketli şarkısını yayınladı.

Klip İçin Milli Sporcudan Boks Dersleri Aldı

Sevgilisinden ayrılan bir kadının yeni hayat planlarını anlattığı şarkının video klibinde Emra Dolen, hırslarını spor yaparak atan bir kadını oynadı. Başarılı şarkıcı video klibi için milli sporcu Türkiye şampiyonu Yavuz Aktunç’tan haftalarca boks dersleri aldı. Düzenlemesi Esad Fidan, video klip yönetmenliğini Mahmut Baldemir’in yaptığı Felsefe tüm dijital platformlarda yayında.

Galeri
📆 15 Ağustos 2022 Pazartesi 16:09   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
12 Haziran 2025 Perşembe

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR