Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

TEKNİK YAPI, YILIN İKİNCİ YARISINDA HIZ ARTIRACAK

Yayınlanma:
ABONE OL

2022’nin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Teknik Yapı, İstanbul Bahçeşehir’de yer alan Residence Inn Deluxia projesinin teslimi için son çalışmaları hızlandırırken, İzmir’de başlayan kentsel dönüşüm hamlesine katkıda bulunacak yeni bir projenin arzı için son hazırlıklarını yapıyor.

Yılın ikinci yarısında müşterileriyle iki farklı mutluluk yaşayacaklarını açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Umut Durbakayım, Teknik Yapı’nın bir projesinde teslim sevinci yaşanacağını, bir diğerinde ise güvenli geleceğe ilk adım atılacağını söyledi.

Bahçeşehir Residence Inn Deluxia teslim ediliyor

Teknik Yapı’nın Residence Inn Deluxia konut projesinde, 2023 sonunda teslimler başlıyor. Tamamen yurtdışı yatırımcılara yönelik olarak hazırlanan projenin kaba inşaatı tamamlandıktan sonra, satışa sunulduğu bilgisini paylaşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Umut Durbakayım, satış sürecinde fiyattan daha çok ‘güvenilir proje’ kriterinin ön plana çıktığını belirtti. Yaklaşık 5-6 yıl önce bölgede mağdur edilen ve güven sorunu yaşayan yabancı yatırımcılarda ortaya çıkan güven sorununu aşmak için maketten satış yapılmadığını ifade eden Durbakayım “projemizi duyan müşterilerin tamamı projeyi gezmek ve görmek istiyordu. Bu nedenle projenin yaklaşık yüzde 60 inşaatını bitirdikten sonra satışa sunduk” dedi. Umut Durbakayım projenin yaklaşık yüzde 85’nin satıldığı bilgisini paylaştı.

Toplam 16 katlı tek kuleden meydana gelen projede 34 farklı tipten oluşan 164 konut bulunduğunu ifade eden Umut Durbakayım, projede yatırım ve yaşam amaçlı satın alımlara olanak sağlayan 1+0’dan 3+1’e kadar daire tiplerine yer verildiğini söyledi. İstanbul Havalimanı’na yakınlığı ve Bahçeşehir gölet manzarasıyla dikkat çeken Residence Inn Deluxia projesinin teras katında açık yüzme havuzu ve göl manzaralı güneşlenme terası bulunuyor. Projede ayrıca fitness salonu ve çocuk bahçesi gibi sosyal alanlar ile kapalı otopark yer alıyor.

İzmir’de ikinci dönüşüm projesi başlıyor

Emlak Konut önderliğinde, Halk GYO ortaklığı ile inşaatı devam eden Evora İzmir projesinin İzmir’de büyük bir revaç gördüğünü belirten Umut Durbakayım, Çok yakın zamanda İzmir’de yeni bir kentsel dönüşüm projesinin başlayacağını açıkladı. İstanbul’da kentsel dönüşüm konusundaki deneyimlerini Denizli ve İzmir’e taşıdıklarını hatırlatan Umut Durbakayım “maalesef ülkemizdeki deprem endişesi halen devam ediyor. İnsanlarımıza güvenli bir konut sunma amacıyla yürüttüğümüz faaliyetlere elimizden geldiği kadar devam ediyoruz. Bu kapsamda İstanbul’daki kentsel dönüşüm projelerimizin verdiği deneyim ve tecrübeyi kullanarak, İzmirli vatandaşlarımızın da deprem riskinden arındırılmış güvenli konutlar yapacağız” şeklinde konuştu.

Umut Durbakayım, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm hamlesi kapsamındaki projenin, İzmir Alsancak bölgesinde yapılacağını ve karma bir proje olacağı bilgisini paylaştı.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy
Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy

Sunday, November 14, Kadikoy- The captivating district of Kadikoy in Istanbul is popularly known for its vibrant energy, historic marketplaces, and most recently, its enthusiastic digitized youth. Kadikoy’s younger demographic has successfully harnessed the potentials of blockchain technology, creating a new wave of economic revolution within the district. It’s the Youth of Kadikoy vs. the […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]