Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesi bu kez de %100 Akustik konserleri için açılıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesi bu kez de %100 Akustik konserleri için açılıyor! Sakin akşamlarda, sıcacık bir ortamda yumuşak tınıların tadını çıkarmak isteyen İstanbullular %100 Akustik konserlerinde buluşacak. Serinin ilk konserinde 14 Ocak Cuma akşamı, usta müzisyen Bülent Ortaçgil ve Türk rock sahnesinin en önemli isimlerinden Kaan Tangöze sahne alacak. Kış döneminde kapalı mekâna geçiş yapan KüçükÇiftlik Park’ta, URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen ve kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Biletix’te!

Şehrin merkezi, etkinliklerin rakipsiz adresi KüçükÇiftlik Park, yeni kapalı mekân konseptinde misafirlerini kış aylarında da müzikle buluşturmaya devam ediyor. KüçükÇiftlik Park’ın her türden müzikseverlere hitap eden programına şimdi de dinleyicileri “iyi ve sakin müzik”le mest eden akustik konserler ekleniyor. Şehrin merkezinde ancak gürültüsünden uzakta, güvenli ve konforlu bir ortamda sıcak, samimi ve sakin bir akşam geçirmek isteyen İstanbullular, en sevilen yerli müzisyenlerin şarkılarını bu kez de akustik versiyonlarıyla dinleyecek.

%100 Akustik konserlerinin ilkinde 14 Ocak 2022 Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park kış sahnesi usta müzisyen, yorumcu, besteci, aranjör ve söz yazarı Bülent Ortaçgil’i ağırlayacak; öncesinde ise sahnede rock müzik camiasına yön veren gruplardan Duman’ın solisti Kaan Tangöze olacak. Ortaçgil ve Tangöze, çok sevilen şarkılarının akustik versiyonlarını seslendirecekler. 

50 yıla yaklaşan müzik hayatına Benimle Oynar Mısın?, Bu Su Hiç Durmaz, Sensiz Olmaz, Eylül Akşamı’nın da aralarında olduğu çok sayıda eser sığdıran Bülent Ortaçgil, klasikleşmiş şarkıları, sesi ve yorumuyla Türkiye’de müzik dünyasının en önemli isimleri arasında yer alıyor. 1999’da çıkardıkları ilk albümden bu yana ülkenin en sevilen gruplarından biri olan Duman’ın solisti Kaan Tangöze ise hem grubuyla hem de solo olarak çalışmalarına ve konserlerine devam ediyor. 

Kasım ayından itibaren üzeri kapalı bir mekân haline gelen ve kış ayları boyunca misafirlerini müzikle buluşturmaya devam edecek olan KüçükÇiftlik Park’tagerçekleşenetkinliklerde, her zaman olduğu gibi tüm pandemi önlemleri yine üst düzeyde alınıyor. 6 Eylül 2021’de hayata geçen yönetmelik gereği tüm etkinliklere PCR testi veya aşı kartı ibrazı ile giriş yapılabiliyor.

%100 Akustik konserleri 12 Şubat’ta Büyük Ev Ablukada Akustik, 4 Mart’ta Feridun Düzağaç ve Hüsnü Arkan, 18 Mart’ta Fatih Erkoç-Kerem Görsev Trio, 9 Nisan’da ise Levent Yüksel ile devam edecek. URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen konserlerin biletleri Biletix’te!

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. Türkiye’de özellikle son yıllarda konutlardaki arz yetersizliği ve enflasyondaki hızlı yükseliş, kira fiyatlarının katlanarak artmasına […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]